Barça

Xerpa, la consultora de comunicació estratègica amb arrels blaugrana

Toni Ruiz i David Saura, amb 25 anys d’experiència al Barça, funden una companyia per generar continguts i preveure i gestionar crisis

Els periodistes Toni Ruiz i David Saura, que van veure com els tancaven la porta després d’una llarga trajectòria al FC Barcelona, han fundat Xerpa Studio, una consultoria de comunicació estratègica, continguts per a xarxes socials i gestió de crisis pensada per a la indústria de l’esport i per a corporacions i institucions.

Amb 25 anys d’experiència tots dos al Barça, Ruiz va ser director de comunicació corporativa del club entre el 2017 i el 2022, i Saura, cap de continguts digitals (encapçalava l’equip responsable dels continguts de la web, vídeo digital i xarxes socials del club). “Hem comprovat el valor estratègic de la comunicació en la gestió de qualsevol projecte i la seva incidència directa a l’assoliment de beneficis reputacionals i comercials. I també hemconstatat que cada projecte requereix una solució personalitzada”, explica Toni Ruiz sobre el bagatge que l’experiència prèvia al Barça li aporta en aquesta nova iniciativa.

D’una banda, Xerpa Studio està orientada a la indústria de l’esport, per acompanyar els diferents actors de l’àmbit professional –esportistes, clubs, federacions, mitjans de comunicació– i les companyies que ofereixen serveis a la indústria –agències i marques. Però la nova companyia també treballa amb tota mena de corporacions i institucions, assessorant empreses i organitzacions, tant del sector públic com del privat, i sigui quina sigui la seva dimensió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)