Barça

“Si fos per mi, me l’enduria”, diu el pare d’Ansu

Bori Fati, contundent: “El Barça estava en davallada i tothom volia que jugués. Van accelerar perquè tornés. I ara què? S’obliden d’ell?”

Bori Fati, el pare d’Ansu, ha parlat amb molta vehemència del disgust per la situació del seu fill. En una entrevista al programa El Partidazo de la Cope, el pare ha reconegut que Ansu vol continuar al Barça, però que ell preferiria una sortida. “Si fos per mi, me l’enduria del Barça. Però ell vol continuar”, explicava Bori Fati, amb un to dur. “Com a pare, estic enfadat. I el que em molesta és que Ansu jugui tants pocs minuts. Estem parlant del 10 del Barça”.

Bori Fati es va reunir amb el director de futbol, Mateu Alemany, i el director esportiu, Jordi Cruyff. “Em van dir que és patrimoni del club i que el volen. Jo pensava una altra cosa, però ell em va dir que vol seguir. Però per què Xavi no li dona bola? És una bona pregunta. Ell deu tenir les seves raons.” I ha afegit: “No dic que l’ha de fer jugar sí o sí, però Ansu s’ha lesionat i ha passat el calvari amb el Barça. El Barça estava en davallada i tothom volia que jugués. Van accelerar perquè tornés. I ara què? S’obliden d’ell?”

Bori Fati preveu veure’s amb Jorge Mendes. Fins i tot va parlar de tornar a Sevilla: “Penso molt en el Sevilla, a tornar a casa. Ara mateix no valoraria una oferta del Madrid, perquè Ansu no l’acceptaria.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)