Barça

En tren a Getafe, més barat i sostenible

Viatge. El Barça té la intenció d’arraconar el vol xàrter i fer el desplaçament cap a Madrid de la 29a jornada en tren d’alta velocitat

El Barça sol fer els desplaçaments en vol xàrter, amb excepcions molt comptades com a Vila-real. El club, però, té en ment fa temps arraconar l’avió en alguns viatges, com a mesura d’estalvi en un context de retallades però també per sostenibilitat. A Madrid, el Barça hi sol anar amb avió, però la intenció és viatjar-hi amb tren per al partit que té a Getafe, el diumenge 16 d’abril (16.15 h).

Sense participació en competició europea, i net també entre setmana de la copa a partir de dimecres, en què té la tornada de la semifinal contra el Madrid, el Barça té més marge per programar el viatge i menys excusa per viatjar en vol xàrter. Tornarà a anar Madrid per visitar el Rayo, però en una de les tres jornades entre setmana que encara queden en la lliga.

El PSG i la polèmica

La polèmica sobre l’impacte mediambiental dels vols dels equips va fer un salt al setembre, amb el PSG, Mbappé i el tècnic Galtier, que va respondre amb mofa –“viatjarem amb un carro de vela”– en preguntar-los per què anaven a Nantes (a uns 400 quilòmetres de París) en avió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)