Barça

Tràmit al Martínez Valero

Elx-Barça. El líder reprèn avui la lliga contra el cuer, amb Ronald Araujo en la llista, recuperat de les molèsties a l’adductor de la cuixa esquerra

El Barça ja olora el títol de lliga quan queden 12 jornades per disputar-se. I és que les victòries contra l’Athletic a San Mamés i el Real Madrid a l’Spotify Camp Nou van significar un pas quasi definitiu per aixecar el trofeu d’una competició que no guanya des de la temporada 2018/19.

Després de l’aturada de seleccions, el conjunt orientat per Xavi Hernández vol continuar amb aquesta bona dinàmica i, així, conservar els 12 punts respecte als blancs. Per això, hauran de superar l’Elx, la ventafocs de la competició amb només dos partits guanyats aquest curs i amb quatre canvis d’entrenador. De fet, Sebastián Beccacece s’estrenarà a la banqueta del conjunt valencià després de la destitució de Pablo Machín. A més, no podran disposar del seu jugador estel·lar, Lucas Boyé, per sanció.

A can Barça, Xavi recupera Ronald Araujo. El central uruguaià, que va tenir una sobrecàrrega a l’adductor de la cuixa esquerra en l’últim clàssic, va rebre ahir l’alta mèdica i va entrar en la convocatòria per viatjar avui a Elx. Tot i això, amb la tornada de les semifinals de copa contra el Madrid a l’horitzó, el més probable és que siguin prudents i vegi el partit des de la banqueta.

A l’altra cara de la moneda, hi ha les absències destacades de Dembélé, Pedri, Christensen i Frenkie de Jong, per lesió, i Raphinha, sancionat. Per aquest motiu, el tècnic egarenc ha citat dos jugadors del juvenil (Alarcón i Garrido) i dos del filial (Casadó i Estanis).

Davant un partit a priori accessible i tenint en compte el transcendental duel de dimecres, alguns jugadors no tan habituals tindran l’oportunitat de reivindicar-se. El que centrarà totes les mirades és Ansu Fati, després de les polèmiques declaracions del seu pare, Bori Fati. El 10 del Barça podria sortir d’inici en l’onze per continuar sumant minuts i confiança.

L’Elx té poc a perdre. Traurà l’orgull, amb un entrenador nou, i serà una motivació extra per a ells. Serà un partit difícil
Tinc una fe total en Ansu. És un jugador que pot marcar diferències en tots els partits i li tinc molta confiança. Ell està tranquil
La victòria contra el Madrid ens va donar molta confiança. Hem guanyat molts partits amb patiment. Cal seguir, això no ha acabat
Hem de millorar en atac, buscant més Lewandowski, i jugar amb més profunditat
Xavi Hernández
entrenador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)