Barça

El ripollès Aleix Garrido debuta amb el primer equip

El futbolista de Ripoll Aleix Garrido ha debutat amb el primer equip del Barça en la que era tot just la seva primera convocatòria a les ordres de Xavi Hernández. El migcampista nascut el 2004 encara es troba en edat juvenil però ja el curs passat va debutar amb el Barça Atlètic a la primera FEF –enguany hi ha disputat cinc partits.

Aleix Garrido ha sortit al camp en el minut 84 per substituir a Ansu Fati ja amb el marcador de 0-4 a favor dels blaugrana. El ripollès va començar a jugar a futbol a l’escoleta del Campdevànol i més tard a l’EF Ripollès, el pas previ per incorporar-se al Barça en l’equip benjamí C. El futbolista ha traçat una trajectòria ascendent pel Barça però el desembre passat va patir una lesió que el va tenir tres mesos de baixa, un contratemps que el propi Xavi va admetre en la roda de premsa prèvia al duel contra l’Elx que l’havia impedit debutar abans amb el primer equip.

Garrido ha tocat força la pilota i s’ha mostrat descarat a l’hora de superar la pressió il·licitana. En el 91 ha provat una centrada que ha estat bloquejada per un defensor i en l 92 ha acompanyat una contra comandada per Lewandowski però el polonès no ha vist com arribava per la dreta el jove futbolista. El de Ripoll ha jugat un total de 10 minuts comptant l’afegit, una experiència que no oblidarà mai i un camp, el Martínez Valero, que recordarà per sempre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)