Barça

Bruna Vilamala renova fins al 2026

El Barça ha anunciat la renovació de Bruna Vilamala fins al 30 de juny del 2026. El club blaugrana s’assegura així la continuïtat de la davantera de 20 anys, que acabava contracte aquesta temporada. La blaugrana ha firmat el nou contracte acompanyada del president Joan Laporta, del vicepresident Rafa Yuste i del directiu Xavi Puig.

Bruna, que el passat novembre va reaparèixer després d’una llarga lesió al genoll, s’ha mostrat molt feliç de renovar. “Porto aquí mitja vida i estic molt contenta de poder renovar tres anys més. La Masia m’ho ha donat tot, m’ha vist créixer com a persona i com a futbolista”, ha assegurat a Barça TV. “Per a mi són les millors jugadores del món i és un privilegi compartir vestidor amb elles, soc molt feliç de poder-ho fer. Em moria de ganes de tornar perquè veia que tot s’impulsava moltíssim. Quan estàs jugant es gaudeix molt més”, ha afirmat.

Amb la renovació de Bruna, el Barça tanca així totes les carpetes que hi havia pendents de renovar. Setmanes abans, Hansen, Engen, Paredes, Rolfö, Pina, Cata i Jana ja havien allargat els seus contractes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)