Barça

El Barça detalla recomanacions als aficionats que es desplacin a Eindhoven

El Barça ha emès a través de la seva pàgina web una sèrie de recomanacions per a tots els seus socis, sòcies i penyistes que es desplacin a Eindhoven per assistir a la gran final de la Champions League entre el conjunt blaugrana i el Wolfsburg.

El club recomana arribar amb antelació a l’estadi, que obrirà les seves portes a les 14h. A més, l’entitat proporcionarà banderes a l’afició per animar exclusivament als seients destinats als culers, a les zones oest i nord –tot i que n’hi haurà milers repartits per les graderies.

La UEFA, l’organitzador de l’esdeveniment, també recomana al públic assistent que arribi amb temps al camp, un element essencial per evitar aglomeracions, al mateix temps que avisa que l’entrada es podrà escanejar des del mòbil (cada persona ha de tenir la seva entrada al seu mòbil) tot i que s’accepten igualment entrades impreses en A4 –el codi QR permet accedir a l’estadi una vegada i un cop s’entri no es podrà sortir d’aquest.

En cas de tenir problemes d’accés al camp s’haurà d’anar al taulell d’atenció a l’entrada 11 i pel que fa a tot allò que es pot accedir a dins del camp, els aficionats només podran entrar amb bosses de mida A4 (30x21x10), o més petites –seran revisades totes– i tot allò més gran haurà d’anar a unes taquilles d’un nombre limitat.

Estarà prohibit beure alcohol al carrer –només en bars i cafeteries d’Eindhoven) i la cervesa se servirà en gots de plàstic. Tampoc està permès porter ni disparar focs d’artifici a l’aire lliure ni, evidentment, a dins de l’estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)