Barça

Jorge Messi: “Leo vol tornar al Barça i a mi m’agradaria que tornés”

Mercat.

El futur de Leo Messi entra en la seva setmana decisiva. Xavi Hernández ja va advertir que en els propers dies hi podria haver novetats al respecte i així ha estat. Avui al migdia, mentre el mateix Xavi i la resta de l’expedició blaugrana estan volant a hores d’ara cap al Japó –demà el Barça i el Vissel Kobe s’enfrontaran en l’homenatge a Andrés Iniesta–, Jorge Messi i Joan Laporta s’han reunit per parlar del fitxatge de Leo Messi. La reunió ha durat uns tres quarts d’hora. La trobada s’ha produït a casa del president. El club creu que tindrà l’OK de Laliga al pla de viabilitat presentat en el seu dia i així ho ha fet saber Laporta de Jorge Messi. La voluntat de Leo és tornar al Barça. Té ofertes importants d’Aràbia i els Estats Units, però la via Barça continua oberta.

Un cop acabada la reunió, Jorge Messi ha confirmat la voluntat del seu fill de tornar a vestir la samarreta blaugrana: “Messi vol tornar al Barça i m’agradaria que tornés. És una opció”. “Si m’agradaria que tornés? Sí”. Continua el serial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)