Barça

futbol

barça

Encantat amb la plantilla

Luis Enrique. El tècnic es mostra molt il·lusionat amb la temporada i ressalta que disposa del grup més complet des que va arribar al Barça

Luis Enrique afronta aquesta temporada amb moltíssima il·lusió. És el seu tercer any i està convençut que el club ha posat a la seva disposició la millor plantilla des que va arribar. “Sobre el paper, és la plantilla més completa que hem tingut en aquests tres anys al Barça”, va admetre. Les quatre incorporacions fetes fins ara han donat un plus de qualitat a un equip al qual la temporada passada li va faltar fons d'armari: “Totes les incorporacions han arribat molt bé, millor del que esperàvem. Tot és positiu, de moment. Vénen a lluitar per un lloc titular. Al Barça només es pot venir a competir.”

A Luis Enrique, però, li segueix faltant la cirereta del pastís, que és el quart davanter, peça que ja va reclamar en la seva primera compareixença pública. Que s'hagin escapat Vietto i Gameiro, els dos principals objectius, fa que la urgència per portar algú ja no sigui tan gran. L'asturià el vol i el segueix reclamant, però no descarta donar la plantilla per tancada. “Segueixo amb la mateixa idea de fitxar un davanter. Sempre hem d'estar atents a qualsevol oportunitat de mercat. Però si no arriba, no passa res, seguirem amb aquesta magnífica plantilla”, va assenyalar.

No està tancada pel que fa a les altes, però tampoc pel que fa a les baixes. Ahir Luis Enrique va tornar a repetir que Sergi Samper podria acabar marxant mitjançant una cessió, perquè encara falten dies per al tancament del mercat. No és cap secret que el del planter ho tindrà molt complicat per disposar de minuts, perquè en el seu lloc juga Busquets i perquè aquesta temporada hi ha overbooking de migcampistes a l'equip. Luis Enrique no ho veu com un problema, ja que tots ells tenen perfils diferents. “Tenim molts migcampistes, però es poden adaptar a diverses posicions. Són jugadors que poden jugar al davant també. Aquesta polivalència ens dóna moltes opcions”, va explicar. També està molt tranquil pel que fa a la posició del lateral dret: “Està ben coberta. Aleix i Sergi són dos jugadors joves i amb moltes possibilitats, però les han de ratificar.”

Luis Enrique, que va revelar que ja té decidit el porter que jugarà diumenge a Sevilla en la supercopa d'Espanya, no té el més mínim dubte que el seu equip no es relaxarà tot i els èxits assolits en les últimes temporades, amb un triplet i un doblet consecutius. “En el futbol no serveix el passat. Cal renovar el crèdit cada partit i aquest equip sempre renova les ànsies de guanyar. Sembla que no hagin guanyat res. És un equip únic i ens hem reforçat de meravella”, va afirmar.

LES FRASES

Segueixo amb la mateixa idea de fitxar un davanter, hem d'estar atents a totes les oportunitats del mercat. Però si no arriba, no passa res
En el futbol no serveix el passat. Cal renovar el crèdit cada partit, i aquest equip sempre renova les ànsies de guanyar

“El Gamper fa molta il·lusió a tota la plantilla, no només a l'afició”

El Barça es presenta avui davant la seva afició en la 51a edició del trofeu Joan Gamper. El Camp Nou serà l'escenari del partit contra la Sampdoria, i Luis Enrique espera que l'últim amistós de la pretemporada sigui tota una festa. “El Gamper fa molta il·lusió a tota la plantilla, no només als nous. És el primer partit a casa, al Camp Nou i davant la nostra afició, que vol veure els seus jugadors. Serà una festa i tots jugaran. A més a més, la Sampdoria és un gran rival i ens porta molt bons records”, va dir. Precisament, el fet que l'equip italià sigui l'oponent és un dels actes per commemorar el 25è aniversari del triomf a Wembley. Sobre aquell dia, Luis Enrique va fer broma: “La Copa d'Europa del 92? No me'n recordo. Ja sabeu en quin equip jugava... Següent pregunta.” L'ara entrenador del primer equip blaugrana militava en les files de l'etern rival, el Real Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)