FCBQ

L'Esportiu, premiat

Federació catalana. Va ser guardonat amb el premi de Periodisme Esportiu 2016 en premsa escrita per la Fundació del Bàsquet Català

El diari L'Esportiu va ser distingit en la segona edició dels premis Fundació del Bàsquet Català de Periodisme Esportiu, pel seu afany de donar a conèixer i promocionar l'esport en el país. En concret, el premi va arribar en la categoria de premsa escrita i va ser recollit pel cap de la secció, Toni Romero. També van ser guardonats Marc Mundet (RAC1), Àlex Gozalbo (Ara) i Xavi Ballesteros.

Fa i la reelecció

En l'acte, el president de la federació catalana va afirmar que té previst presentar-se a la reelecció d'aquí a dos anys per tal d'acabar la feina de sanejament de la federació que ha endegat. Joan Fa va accedir al càrrec el desembre del 2010, en el lloc d'Enric Piquet.

En paral·lel, amb vista a la temporada vinent, la federació catalana potenciarà la copa Catalunya gràcies a un acord amb La Xarxa que implica la retransmissió, cada dissabte a les sis de la tarda, d'un partit de la categoria, alternant la competició masculina i la femenina. Els partits es podran veure a partir del 8 d'octubre a La Xarxa Televisions (canal 159 de Movistar +) i a les televisions de proximitat. A més, la competició tindrà el patrocini de Nesquik.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)