ACB

Festival de Jelinek

Lliga Endesa. El txec lidera el triomf del MoraBanc Andorra amb sis triples i amb l'equip de Joan Peñarroya demostrant la seva superioritat

El MoraBanc Andorra va dominar a plaer un CAI Saragossa que sembla condemnat a estar situat en el grup d'equips que patiran per sortir de la zona baixa. El matx va estar marcat sobretot pel festival ofensiu de David Jelinek, que va exhibir el seu canell privilegiat des de la llarga distància amb sis triples i 22 punts, i que va ser el millor. Els de Joan Peñarroya, però, no van trencar el matx fins a vuit minuts per acabar el partit, quan l'electrònic reflectia un igualat 55-54. Però llavors la feina sota els cèrcols de Stevic i els tirs exteriors van fer que la diferència es disparés per sobre dels 10 punts i va trencar el matx (72-58). Els últims minuts ja no van tenir història. El pròxim compromís dels andorrans serà dissabte vinent a Lleida contra el Bilbao Basket.

MORABANC74 CAI64

MORABANC: Atevic (10), David Navarro (4), Walker (8), Nacho Martín (8), Albicy (7) –cinc inicial- Jelinek (22), Toncini (6), Bria, Niang, Colomi Antetokounmpo (9). CAI SARAGOSSA: Bellas (5), Genevicius (-), Barreiro (5), Fotu (14), Kraljevic (1) –cinc inicial- Holt (19), Sergi Garcia, Norel (15), Servera, Pursl (5), Alocén i Benacer. PARCIALS: 11-16, 28-17 (39-33); 16-16 (55-49) i 19-15 (74-64).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)