FCBQ

Remuntada en una bona estrena

Copa Catalunya femenina. El GEiEG, fort en defensa, venç en el tram final de partit

ROSER 51 GEIEG GVC 53

ROSER: Fernández (2), Jané (3), Torrón (10), Cuxart (2), Villart (3) –cinc inicial–; Martínez (6), Aldea (2), Díaz (5), Viles, Mirat (13) i Forrellat (5). GEIEG GVC GAESCO: Jodar (7), Roig (12), Serra (10), González (6), Moreno (4) –cinc inicial–; Txargay (10), Gallegos (2), Comella (4), Iborra, Bartolí i Arias. 2 triples: Jodar i Roig. 17/24 tirs lliures. 18 faltes. PARCIALS: 10-15, 12-16; 15-4 i 14-18. COMENTARI: El GEiEG GVC Gaesco va començar la temporada a la pista d'un equip acabat d'ascendir, el Roser. Les locals, amb un pavelló ple, van sortir amb un equip de pocs centímetres i amb moltes ganes de pressionar. El conjunt gironí va sortir amb molt bona actitud i no es va deixar sorprendre pel joc local. Al descans l'electrònic reflectia un avantatge visitant de nou punts que poc va durar. Sortint dels vestidors l'equip barceloní va apujar molt la intensitat i, amb constants dos contra uns, va poder robar moltes pilotes que li van permetre capgirar el resultat i deixar el rival amb només quatre punts anotats en tot el tercer quart. Amb tres minuts de partit per jugar-se i set punts de desavantatge (51-44), les jugadores del GEiEG van apujar les línies i, amb un equip més exterior, van poder començar a robar pilotes per canviar la dinàmica de la segona meitat. La mà de les visitants tampoc no va tremolar, i amb 5/6 tirs lliures anotats en el tram final van assolir el triomf. La victòria dóna valor a la bona defensa que van mostrar en un enfrontament en què l'encert gironí no va ser elevat.