Esponellà (14), Martí (2), Geli (7), Jaén (3), Danés (16) –cinc inicial–; Usán (2), Alonso (16), Quintana (2), Cantenys (7) i Martini (7). 5 triples: 2 Esponellà, Danés i 1 Martini. 22/31 tirs lliures. 24 faltes.
Relats (5), Colominas (3), Cruells (16), Planasdemunt (14), Cruells (2) –cinc inicial–; Rigoni (11), Vázquez (19), Bassa (1) i Bellvehí. 10 triples: 3 Vázquez, 2 Planasdemunt, Cruells, 1 Relats, Colominas i Rigoni. 14/22 tirs lliures. 23 faltes.
PARCIALS:
17-22, 23-19, 16-11 i 20-18.
COMENTARI:
Bona arrencada de l'Escala, que comença la temporada amb una victòria. El partit, molt igualat en tot moment, es va decidir als minuts finals, amb empat en el marcador (69-69) en el minut 38. L'encert en el tir de l'equip empordanès va fer decantar la balança a favor dels locals. Alonso, amb 16 punts, va ser el jugador més destacat de l'Escala.
87
TORDERA:
Fluxa, Garcia (18), Blàzquez (2), Ciurana (2), Tresserras (12) –cinc inicial–; Nascimiento (5), Gay (2), Maresma (15), Marino (20), Jordana (2), Farmer (17) i Copestake. 5 triples: 3 Garcia, 1 Maresma i Marino. 14/25 tirs lliures. 29 faltes.
72
BESCANÓ:
Artiz (9), Montero, Vila (2), Rigau (18), Martínez (6) –cinc inicial–; Ll. Gironès (2), Ribas (4), Álamo, X. Gironès (18), Gallardo (3) i Muñoz (10). 6 triples: 3 X. Gironès, 1 Martínez, Gallardo i Muñoz. 18/31 tirs lliures. 19 faltes.
PARCIALS:
16-24, 25-24, 21-14 i 25-10.
COMENTARI:
Derrota del Bescanó en un partit que va dominar fins a final del tercer quart. La davallada física dels visitants va ocasionar la reacció del Tordera, que aprofitant les faltes personals i el desencert dels bescanonins van trencar el partit i van fer que el resultat final no reflectís el que havia estat el conjunt de l'enfrontament.
64
ONYAR:
Estela (5), Calafell (4), Scherer (10), Moreno (9), Mallorquí (8) –cinc inicial–; Planas de Farners (2), Lucena (13), Luque (9), Ripoll i González (4). 6 triples: 2 Mallorquí, 1 Estela, Luque, Lucena i Moreno. 12/31 tirs lliures. 27 faltes. Eliminat: Calafell.
53
RIPOLL:
Camprubí (7), Sanglas (3), Burgos (5), Masnou (11), Roca (16) –cinc inicial–; Cano (3), Segura (1), Expósito, Fernàndez (1) i Borràs (2). 2 triples: Burgos i Cano. 17/28 tirs lliures. 25 faltes. Eliminat: Borràs.
PARCIALS:
16-17, 20-7, 11-16, 17-13.
COMENTARI:
L'Onyar va superar el Ripoll en un partit que va començar molt igualat, amb els visitants guanyant d'un punt al final del primer període. En el segon, un Onyar més fort defensivament va aconseguir un parcial de 8-0 que els va fer agafar avantatge en el marcador, fins que en el tercer període el Ripoll, amb una millora tan ofensiva com defensiva, hi va retallar distàncies. L'encert de l'Onyar i les imprecisions del Ripoll van fer decantar el partit a favor dels gironins.