FCBQ

Estrena amb massa nervis del Tordera

Copa Catalunya femenina. Les locals, amb baixes, arrosseguen un mal primer quart

TORDERA 57 S. FAMÍLIA 65

CEEB TORDERA: Castro (19), Ros, Méndez (9), Aguilar (22) i Booth (8) –cinc inicial–; Magro, Díez (1), González. 4 triples: 2 Aguilar i 2 Castro. 9/22 en tirs lliures. 19 faltes personals. Eliminada: Booth. SAGRADA FAMÍLIA CLAROR: Camarasa (6), Jofresa (4), Ceña (10), Caminal (10) i Olives (14) –cinc inicial–; Ferro, Ventosa, Sánchez (5). 1 triple: Caminal. 14/21 en tirs lliures. 19 faltes. PARCIALS: 15-20, 17-16, 12-19 i 13-10. COMENTARI: Debut a la categoria amb derrota d'un CEEB Tordera massa ansiós contra un altre equip ascendit aquesta temporada. L'equip dirigit per Leandro Najmanovich, amb baixes, va sortir nerviós, i va encaixar un 15-20 en el primer quart. Un mal inici que va marcar el matx, tot i que en el segon període les locals es van ficar en el partit millorant la defensa de les línies de passada i corrent al contraatac. En la represa, el Tordera va provar la zona sense gaire resultat i en el darrer quart, amb 12 de desavantatge, no va haver-hi remuntada, tot i la voluntat i el cor de les debutants.