FCBQ

I això que tenia baixes

El Barça es passeja davant el Divina Joventut tot i les absències de Rice, Ribas, Koponen i Navarro

La placidesa del matx va fer que Bartzokas acabés a pista amb Peno, Figueras, Sena i Esteban, de LEB Or

El Barça Lassa no es va recordar ni de Rice, ni de Ribas, ni de Koponen, ni de Navarro. Els blaugrana van donar un correctiu a un Divina Joventut que va evidenciar que li queda molt camí per recórrer per ser un equip sòlid. Diumenge contra el MoraBanc va desconnectar els últims 15 minuts i va ser apallissat. Ahir la impotència va ser una evidència en el rostre dels verd-i-negres. El Barça en va tenir prou sent sòlid en defensa per neutralitzar els de Diego Ocampo –que va tenir 20 minuts de xerrada amb els jugadors al final del matx– i aprofitar el talent individual per obrir un forat gros al marcador i deixar sense emoció la primera semifinal. El tècnic Bartzokas va acabar fent jugar els últims minuts els joves del Barça B de LEB Or Max Esteban, Sena i Pol Figueras, que van acompanyar el titular serbi Stefan Peno, que va disposar de 25:23 minuts davant l'absència de directors de joc. El Barça ha de certificar avui el primer títol del curs si no vol començar a generar dubtes després de la derrota de 20 punts en la supercopa contra el Gran Canària. Això sí, els blaugrana continuen pendents de fitxar un altre jugador, un fitxatge que volen tancar aviat però que està condicionat pel fet que ha de ser un europeu o amb passaport.

El clàssic entre el Barça i la Penya es va veure ràpidament que arribava en un moment diferent per als dos equips. Els d'Ocampo només van anotar dos punts en els cinc primers minuts i els blaugrana ja havien tingut temps d'agafar nou punts d'avantatge (2-11). Tot això amb una situació anecdòtica difícil de tornar a viure mai més: el Barça havia fet un 0/10 en tirs lliures inicial amb errors de Doellman, Dorsey i Peno, que fins i tot va fallar una repetició per entrada d'un verd-i-negre a la zona abans d'hora. La diferència es va disparar fins als 18 punts (31-13) i si el partit no va quedar sentenciat abans va ser gràcies a Abalde, tot i que va estar massa sol en el primer temps (12 punts). Al descans semblava que el matx era obert (36-23).

En el segon temps ràpidament l'avantatge es va situar per damunt dels 20 punts i allà es va acabar qualsevol possibilitat de poder treure'n coses positives amb el Barça pensant en la final i la Penya a accelerar la seva posada al punt.

Hem competit a un gran nivell tot i la incògnita que ens suposava tenir baixes importants, anem pel bon camí
Georgios Bartzokas
Treballo fort per estar preparat si m'arriben oportunitats com ara, però el meu lloc és ara al Barça B
Stefan Peno
En les sortides del primer i tercer quart clarament hem tingut una falta de concentració que no es pot permetre
Diego Ocampo

Ribas, Rice, Navarro, Koponen

El partit va tenir cinc baixes, totes en les posicions de base i escorta. Per part del Barça, el tècnic, Georgios Bartzokas, no es va voler arriscar amb cap dels jugadors que té tocats. De fet, el primer partit és a la pista de l'ICL Manresa però la segona jornada ja descansa perquè ha de jugar el partit contra els Thunder a Barcelona. Ahir, doncs, no hi van ser el capità Juan Carlos Navarro, que havia rebut un fort cop a la cuixa dreta en el darrer entrenament, ni tampoc Ribas ni Rice, que arrosseguen problemes físics, ni Koponen, després del traumatisme que va tenir en un accident amb taxi. El jove de la Penya Dimintrevic, que podia debutar ahir, es va posar malalt a última hora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)