FCBQ

Continuen invictes

Copa Catalunya femenina. Tercera victòria del GEiEG GVC, que troba en la segona meitat el camí per superar la pressió de l'Hospitalet

L'HOSPITALET 59 GEIEG GVC 65

L'HOSPITALET: Mora (9), Portillo (4), Alonso (4), De Sola (8), Bargalló (9) –cinc–; Codina, Perera (11), Arias (4), Illa, Dutren (8) i Sánchez (2). 4/17 triples: 2 Mora i 1 Perera i Arias. 13/30 tirs lliures. 22 faltes. Eliminada: Bargalló. GEiEG GVC GAESCO: Jòdar (4), Moreno (6), Serra (16), Arias (4), Roig (12) –cinc–; Pairó (1), Gallegos (3), Comella (3), Bagaria (2), González (6) i Xargay (8). 6/17 triples: 4 Serra i 1 Gallegos i Jòdar. 13/23 tirs lliures. 26 faltes. . PARCIALS: 10-14, 19-15; 15-20 i 15-16. COMENTARI: El GEiEG GVC continua imbatut i ahir va obtenir una treballada victòria de la pista de l'Hospitalet. Tot i arrencar amb bon peu, l'equip grupista va començar a patir des de mitjans del primer quart. Les locals, aprofitant-se del seu perfil de jugadora petita, van començar a mossegar en defensa i això se li va ennuegar al GEiEG GVC, fins al punt de concedir punts fàcils després de pèrdues de pilota. L'equip se sentia incòmode i, en ocasions, es precipitava, però com a mínim, podia mantenir la igualtat (29-29 en el descans). Entre les correccions fetes a mitja part i el fet que l'Hospitalet ja no tenia l'energia del principi, les visitants van començar a agafar el timó del partit i, entre finals de tercer parcial i principi de l'últim, van teixir una diferència de 8 punts que mantindrien sense angoixes fins al final. En gran part, per la bona feina defensiva.