FCBQ

El Quart no suma tot i el seu gran inici

QUART 68 SALT 74

QUART: Bosch (6), Heras, Rubirola (9), Casadevall (28) i Pons (1) –c. i.–; Casañas, Portes, Bruguera, Ibanco (8), Terrades (4), Molina (10) i Toll (2). 3 triples: 2 Molina, Rubirola. 15/29 lliur. 28 faltes. SALT: Ferragut (13), Capell (15), Macalou (11), Mateu, Portaló (14) –cinc inicial–; Bonaventura (7), Ballester, Carrera (8), Barnada, Guardiola (6). 3 triples: Ferragut, Bonaventura i Portaló. 10/23 en lliures. 28 faltes. Eliminat: Ferragut. PARCIALS: 17-19, 16-21, 18-15 i 17-19. COMENTARI: Derrota d'un Quart que va començar bé, amb un 9-0. Els locals, però, van abaixar la intensitat i van acabar el primer període amb 17-19. En el segon es van mostrar tous en defensa, deixant jugar el Salt, que ho va aprofitar per anar al descans amb 7 d'avantatge. En la represa els locals van retallar diferències (51-55). En l'últim quart es van posar a 2, però al final van deixar anotar amb facilitat el rival i no van estar encertats des del tir lliure (6/11).