NBA

Els Spurs humilien els grans Warriors

NBA. Pau Gasol va tenir un debut discret (2 punts en 18 minuts) en el correctiu (100-129) liderat per Leonard (35)

Ningú va dir que seria fàcil el camí cap a l'anell de campió dels Warriors ni amb el fitxatge de Kevin Durant. Però el que ningú esperava era el correctiu en tota regla que li van infligir els Spurs en l'estrena de l'NBA a l'Oracle Arena, on els seguidors californians van quedar sorpresos per la contundent derrota. Tot just acaba de començar, però és clar que a banda del talent ofensiu que té, aquest equip haurà de defensar per poder guanyar. I els Spurs de Popovich, un equip que fa temps que juga de memòria, va trobar en Leonard (35 punts) la seva gran referència establint el seu sostre d'anotació en la lliga. Discret debut de Pau Gasol amb la samarreta texana. El de Sant Boi va sortir de titular però va estar desencertat (2 punts) i amb el partit encarrilat ja no va tenir més protagonisme (18 minuts de joc). Els Warriors van oferir una imatge decebedora davant dels seus seguidors, en un partit en què van dominar de principi a fi els Spurs.

En el capítol individual, les mirades estaven posades en Kevin Durant, que va acabar amb 27 punts; Stephen Curry, amb 26, i Draymond Green, que va fer, com ja és habitual, dobles figures (18+12). Klay Thompson es va quedar en 0/6 triples.

Exhibició de Lillard

L'altre nom propi de l'estrena de l'NBA va ser la de Lillard. El jugador dels Blazers va signar una actuació estel·lar, amb 39 punts, 9 rebots i 6 assistències per conduir els Jazz al triomf (113-104).

Els campions Cavs reben els anells

Irving (29 punts), (23+12 rebots) i LeBron (19+11) van formar un trident imparable en el debut dels vigents campions davant de la seva afició a Cleveland (117-88). En els Knicks, que no van tenir cap possibilitat, d'Anthony (19) i Rose (17). Els europeus Porzingis (16), Kuzminskas (7) i Willy Hernangómez (4) van tenir un dia discret. Abans del matx els jugadors dels Cavs van rebre del comissionat de l'NBA Adam Silver els anells de campions i es va penjar al sostre del pavelló la lona que els acredita com a campions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)