FEB

bàsquet

LEB Or

Luka Rupnik marxa al Fuenlabrada i arriba Agustí Sans

LEB Or. L'Actel Força Lleida contracta per un mes el base de Maó, que estava sense equip

El base eslovè Luka Rupnik (1m85, 1993) ja entrenarà avui sota les ordres de Jota Cuspinera, el que serà el seu nou tècnic en el que resta de temporada al Montakit Fuenlabrada.

Serà així perquè, veient l'interès del conjunt madrileny, el jugador i l'Actel Força Lleida van arribar ahir al matí a un acord de rescissió. Arribat aquest estiu procedent de l'Olimpija del seu país, Rupnik ha deixat empremta en els sis partits que ha jugat: 15 punts amb un 51% en triples (18/35), 3,3 rebots i 6,8 assistències en 26,7 minuts per liderar l'equip de la Terra Ferma en el seu magnífic 5-1 de balanç.

Per ocupar el seu lloc, Borja Comenge tindrà a prova durant un mes el base de Maó Agustí Sans (1m95, 1995). Arribat a la Penya el 2009 quan era cadet, estava sense equip després que la temporada passada acredités, amb el Prat Joventut, 7,8 punts i 1,3 assistències en 21,8 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)