Camprubí (2), Roca (20), Fernàndez (6), Borràs (9), Garrido (6) –cinc inicial–; Burgos (17), Cano (2) i Casadessús (14). 7 triples: 3 Casadessús, 2 Burgos, 1 Fernàndez i Borràs. 11/12 tirs lliures. 18 faltes.
Rossell (15), Guiralt, Martí (6), Santos (8), Crespo (6) –cinc inicial–; Denuc, Garrido (3) i Gargallo (12). 6 triples: 2 Martí, 1 Rossell, Garrido, Santos i Gargallo. 10/15 tirs lliures. 21 faltes. Eliminats: Martí i Crespo.
PARCIALS:
20-11, 21-14, 12-15 i 23-10.
COMENTARI:
El Ripoll va obtenir la victòria, i va dominar gairebé sempre. Els locals, molt superiors durant la primera meitat, amb una bona defensa i fluïdesa en atac, van marxar al descans setze punts amunt. A la represa, el Parets es va ficar dins el partit i va aprofitar la poca tensió del Ripoll per retallar distàncies en el marcador. Els ripollencs no es van deixar sorprendre i, amb una millora defensiva i més encert en atac, van tornar a agafar avantatge en el resultat.
84
ARENYS B:
Tuxford (3), Gonzàlez (21), Buñuel, Riboloni (15), Prozorov (5) –cinc inicial–; Karkri (4), Torres (11), Garcia (10), Piñas (5) i Estany (10). 8 triples: 3 Torres, 2 Gonzàlez, Estany i 1 Riboloni. 19/28 tirs lliures. 22 faltes.
78
CESET:
Junquera (18), Timonet (1), Samsó (19), De Quintana (27), Funes (4) –cinc inicial–, Giovanardi, Sànchez (1), López i Ontiveros (8). 7 triples: 5 Samsó i 2 De Quintana. 15/27 tirs lliures. 26 faltes.
PARCIALS:
23-21, 30-21, 13-21 i 18-15.
COMENTARI:
El CESET va fer un bon partit a la pista del líder, malgrat la derrota. El gironins van aguantar el tipus contra l'Arenys al primer quart, però no van ser capaços de frenar la capacitat de puntuació dels primers classificats en el segon període. A la represa, el CESET va reduir diferències en el resultat; al final, la superioritat física dels locals es va imposar i el CESET no va poder discutir el triomf al líder.
84
TORDERA:
Garcia (15), Blázquez (4), Treserres (9), Nascimento (19), Gay (4) –cinc inicial–; Fluixà (6), Sánchez, Ciurana (16), Maresma (8), Humbert (2) i Copestake (1). 8 triples: 2 Nascimento, Garcia, 1 Gay, Maresma, Ciurana i Fluixà. 18/36 tirs lliures. 29 faltes. Eliminats: Gay, Blázquez i Maresma.
67
ONYAR:
Lucena (9), Gràcia (3), Scherrer (6), Planas (17), Moreno (12) –cinc inicial–; Picazo, Mallorquí (14), Luque i Duran (6). 3 triples: Mallorquí, Planas i Lucena. 22/32 tirs lliures. 27 faltes. Eliminats: Mallorquí i Scherrer.
PARCIALS:
17-17, 12-21, 34-12 i 21-17.
COMENTARI:
El Tordera va aconseguir el triomf contra l'Onyar en un partit que va començar amb màxima igualtat entre els dos conjunts. Al segon període l'Onyar va treure rendiment del joc interior i se'n va anar als vestidors guanyant, fent molts de punts des de la línia de tir lliure. Però la reacció torderenca després del descans va ser contundent i, amb 6 triples, els maresmencs van aconseguir un 34-12 en el tercer quart que va deixar l'Onyar sense resposta.