Esponella (11), Ripoll, Soler (6), Jaén (9), Damés (13) –cinc inicial–; Usan (6), Alonso (5), Quintana (7), Martí (5), Costey. 6 triples: 2 Danés, 1 Esponella, Soler, Usan, Quintana. 11/22 en tirs lliures. 23 faltes.
Artiz (10), Martínez (5), Vila (10), Angelats (20), Castro (5) –cinc inicial–; Pérez (7), Gallardo (6), Puigdevall (7). 4 triples: 2 Gallardo, 1 Martínez, Vila. 17/30 en tirs lliures. 16 faltes personals.
PARCIALS:
17-19, 18-17, 16-19 i 12-17.
COMENTARI:
Segona derrota a casa aquesta temporada de l'Escala, que no va tenir la força suficient per trencar el marcador. En el darrer període, amb el marcador igualat, el Bescanó va assolir una victòria merescuda.
72
CESET:
Junquera (21), Samsó (16), Funes (7), Giovanardi (2), De Quintana (15) –cinc inicial–, Fernàndez (2), López (2), Sànchez (2) i Ontiveros (5). 8 triples: 3 Samsó, 2 De Quintana, 1 Funes i Ontiveros. 8/11 tirs lliures. 22 faltes. Eliminat. Samsó.
79
RIPOLL:
Camprubí (11), Burgos (28), Roca (15), Fernàndez (7), Borràs (15) –cinc inicial–; Cano (3) i Casadessús. 9 triples: 5 Burgos, 2 Borràs, 1 Fernàndez i Cano. 20/23 tirs lliures. 11 faltes.
PARCIALS:
13-24, 21-14, 15-18 i 23-23.
COMENTARI:
El Ceset no va poder superar el millor equip de la segona volta del campionat, encara imbatut. El primer quart va ser decisiu: el Ripoll, en el minut 5, va agafar la batuta del joc i ja no va deixar opcions als locals, que ho van intentar en el segon quart. El Ripoll va fer gala de veterania contra un equip jove i va escapçar les aspiracions dels gironins.
71
MURALLA ÒPTICA BLANES:
Lloveras (10), Grau (5), Alarcón (15), Palma, Porcuna (8) –cinc inicial–; Gómez, Bernatallada (7), Rigali (3), Torrent (5), Barceló, Velasco (3) i Jalil (15). 5 triples: 2 Porcuna, 1 Grau, Torrent i Velasco. 12/20 tirs lliures. 19 faltes.
53
SOL GIRONÈS BISBAL B:
Estruch, Oliva (6), Sansabrià (10), Yepes (13), Farreras (18) cinc inicial–, Ribes (6), Soler, Castillo, Jurado, Vargas i Curto. 8 triples: 4 Farreras, 3 Yepes i 1 Sansabrià. 13/23 tirs lliures. 20 faltes.
PARCIALS:
16-10, 20-18, 20-17 i 15-8.
COMENTARI:
Victòria del Blanes, que va dominar des del començament. Els selvatans van marxar de sis en el primer quart i van ampliar lleugerament l'avantatge abans dels descans. En la represa, el Blanes va dedicar-se a aguantar el resultat i al darrer període, amb 59-52 en el marcador en el minut 5, va sentenciar el partit amb un parcial de 8-0.