Cullell (6), Calderón (12), Segura (3), López, Blanco (17) –cinc inicial–; Gómez (19), Nadal (6), Nianjo, Datsira, Retamal, López G. (10). 10 triples: 5 Gómez, 2 Calderón, 2 Nadal, 1 Cullell. 9/16 tirs lliures. 22 faltes. Cap eliminat.
Jiménez (5), Espígol (5), Samper (8), Comellas (7), Genover (3) –cinc inicial–; Carbó (1), Roca (5), Gairin (10), Lujan (5), Rodríguez (8). 6 triples: 1 Genover, 1 Comellas, 2 Samper, 2 Roca 14/22 tirs lliures. 16 faltes. Eliminat: Carbó.
PARCIALS:
11-7, 28-22, 13-21, 25-9.
COMENTARI:
Un decisiu parcial de 16-0 en els últims cinc minuts del darrer quart del partit va deixar totalment sentenciat el Sant Narcís, que fins aquell moment havia sobreviscut a batzegades en el duel contra les Franqueses.
62
L'ESCALA:
Esponella (13), Soler (10), Jaen (4), Usan (8), Alonso (7) –cinc inicial–; Quintana (4), Martí (7), Catenys (9), Bosch. 7 triples: 2 Soler, 2 Usan, 2 Esponella, 1 Alonso. 9/21 en tirs lliures. 20 faltes personals.
56
RIPOLL:
Camprubí (8), Burgos (5), Cano, Roca (23), Fons –cinc inicial–; Fernández (5), Borràs (23), Casadedús. 4 triples: 2 Borràs, 1 Fernández i Casadesús. 10/23 en tirs lliures. 25 faltes personals.
PARCIALS:
13-13, 20-15, 15-17 i 14-11.
COMENTARI:
L'Escala va reaccionar després de tres jornades perdent i es va imposar al Ripoll, tercer classificat i en bona ratxa, en un partit molt defensiu per part de tots dos equips i que es va decidir en els minuts finals.
91
BLANES:
Gómez (10), Alarcón (3), Torrent (7), Velasco (8), Jalil (18) –cinc inicial–; Bernatallada (6), Rigali (2), Lloveras (8), Grau (5), Barceló, Palma (13) i Porcuna (11). 9 triples: 3 Porcuna, 2 Velasco, 1 Gómez, Grau, Alarcón i Torrent. 13/16 tirs lliures. 24 faltes. Eliminats: Velasco i Jalil.
88
BESCANÓ:
Martínez (5), Puig (9), Rigau (10), Gironès (7), Angelats (16) –cinc inicial–; Artiz (8), Vila (7), Castro, Pérez, Gallardo (5) i Puigdevall (16). 14 triples: 3 Puigdevall, 2 Artiz, 2 Martínez, 2 Rigau, 2 Gironès, 1 Vila, 1 Angelats i 1 Gallardo. 20/34 en tirs lliures. 18 faltes personals. Cap eliminat.
PARCIALS:
16-23, 27-25, 22-24 i 26-16.
COMENTARI:
Gran partit a la pista del Blanes amb victòria local. Els selvatans, amb el resultat advers des de mitjan primer quart, van fer front a un Bescanó molt encertat en el tir exterior i en el tir lliure. En el minut 4 del darrer quart, el Blanes va situar-se a un punt del Bescanó, i amb una bona defensa i més encert en atac va aconseguir capgirar el resultat i endur-se el triomf. Partit molt intens dels dos equips, que van tenir possibilitats fins al final.