Més bàsquet

bàsquet

joventut

La Penya tornarà a jugar a Europa

Bàsquet / Champions League. La FIBA va fer oficial ahir que el Divina Joventut participarà, després de vuit anys sense ser-hi, en una competició continental, juntament amb tres equips més de l’ACB: el Tenerife, l’Estudiantes i el Múrcia

El Divina Joventut tornarà a jugar a Europa vuit anys després. L’últim cop que va ser en una competició continental va ser el 2010, quan els verd-i-negres van participar en l’Eurolliga amb Sito Alonso com a tècnic, que, després de perdre contra l’Aris a Salònica, va ser substituït per Pepu Hernández. La Penya ha aconseguit que la FIBA, mitjançant les gestions del president, Juanan Morales, l’hagi convidat per prendre part en la competició que enguany ha guanyat l’Iberostar. Precisament, l’equip de Tenerife, el Movistar Estudiantes de Salva Maldonado i l’UCAM Múrcia seran els altres tres equips representants de l’ACB. Per als aficionats de la Penya és una gran notícia, perquè això permetrà veure com a mínim set partits més al Palau Olímpic entre setmana. La competició ha de servir per donar minuts als més joves i tenir més partits. S’espera que els diners que s’ingressin per participar-hi cobreixin les despeses dels viatges i de jugar. Cal recordar que fa dos anys es va renunciar a l’Eurocup perquè econòmicament no era viable. El sorteig dels grups –hi participen 32 equips (24 que hi entren directament entre els quals la Penya, i vuit més d’una fase prèvia)– es farà el 11 de juliol a Ginebra. Inicialment, cap dels equips ACB podrà estar en el mateix grup, i hi haurà un equip de la lliga espanyola en cada grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)