Més bàsquet

bàsquet

Champions League

La Penya viu una odissea

Champions League. El Divina Joventut, després d’un viatge surrealista, arriba a Joensuu, el poble finlandès on es juga el futur a Europa

El Divina Joventut ja és a Joensuu, on aquesta tarda (17.30 h) ha de remuntar quatre punts per superar la segona fase de la Champions League. En cas de fer-ho demà tornaria a Barcelona i divendres, en menys de 48 hores, jugaria contra el Telekom Bonn la següent eliminatòria. Però això seria anecdòtic, perquè voldria dir que s’hauria eliminat avui el Kataja, cosa que, pel que han viscut els verd-i-negres en les últimes hores, sembla una utopia.

El matx que s’havia de disputar ahir es va haver d’ajornar fins demà. La Penya va intentar anar amb un vol de la companyia Finnair d’Hèlsinki fins a Joensuu, però després de recórrer l’hora que separen les dues poblacions i de fer voltes durant una altra hora per sobre la població esperant que escampés la boira, van haver de tornar a la capital finlandesa. Tres hores perdudes. Però després en serien nou, perquè la història es va repetir de dotze de la nit a quarts de quatre de la matinada i de les set del matí a dos quarts d’onze. En els mateixos vols també hi anaven els tres àrbitres, fet que va ajudar a la suspensió del matx. La companyia no havia posat ni hotel ni desplaçament als clients, i això va fer que els jugadors haguessin de dormir un parell d’hores als sofàs. Finalment, i veient la impossibilitat d’arribar a Joensuu via aèria, es va optar per anar via terrestre per recórrer amb autocar els aproximadament 470 km de distància per carretera regional. L’equip hi va arribar cap a les vuit del vespre (hora finlandesa), va sopar i va dormir. Aquest matí farà una suau sessió d’entrenament a l’escenari del matx, on es determinarà si el somni europeu continua o no.

No són les millors condicions per afrontar una eliminatòria, però no renunciem a res
Diego Ocampo
L’equip només pensa a superar el Kataja, i ja hem oblidat el viatge
Xabi López-Arostegui
Fer el mateix vol tres cops i tornar no m’havia passat mai, i he viatjat molt
Sergi Vidal
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)