FCBQ

Quatre minuts fatídics condemnen el Palamós

1a catalana. Els palamosins, que van tenir possibilitats de guanyar el partit, van encaixar un parcial de 15-1 a falta de quatre minuts per al final

CABRERA 83 PALAMÓS 65

CABRERA:Marín (30), Bernabéu (8), Roig (19), Villagrasa (3), Viñallonga (7), —cinc inicial—; Andreu (1), Ros, Vives (2), Martínez (5), García (5), González (3) i Cuadrada. 8 triples: 2 Marín i 1 Viñallonga, Bernabéu, Villagrasa, Martínez, García i González. 23 faltes personals. 17/22 en tirs lliures.MULTISERVEIS CE PALAMÓS:Juanola (12), Marcos (4), Ayachi (23), Latorre (5), Jordà, —cinc inicial—; García (5) Ferré, Latorre, Iruela (11), García (1) i Nicolás (4). 2 triples: 2 Ayachi. 25 faltes personals. Eliminat: Latorre. 15/20 en tirs lliures.PARCIALS:21-16, 22-22, 21-21 i 19-6.COMENTARI:Partit igualat entre el Cabrera i el Palamós que va acabar amb victòria local. El primer període, en el qual els dos equips van anar a ratxes, va ser molt disputat. A l’inici del segon quart, el Palamós va poder obrir un petit avantatge (24-29), que va acabar en no res gràcies a la reacció dels cabrerencs, que va fer arribar el partit al descans amb un ajustat 43-38. La igualtat es va mantenir en el tercer període, que va tornar a acabar amb el parcial empatat (21-21). A falta de 4 minuts, amb el matx totalment obert (68-64), els palamosins van afluixar el ritme i van encaixar un parcial de 15-1 en aquest tram final.