ACB

ESPORTS

BÀSQUET

Es rasquen la butxaca pel Joventut

Lliga Endesa. 12 membres de Baspenya, grup majoritari d’accionistes de la Penya, presten 3.333 euros perquè el club pugui disposar dels 40.000 euros necessaris per fitxar un reforç perquè l’equip pugui intentar sortir del pou de l’ACB

La delicada situació econòmica del Joventut, en espera de la solució amb l’Ajuntament, que fa que els treballadors no cobrin ha paralitzat el necessari fitxatge per reforçar l’equip. El grup majoritari d’accionistes de Baspenya va demanar una reunió al president, Juanan Morales, perquè els informés sobre la situació de l’entitat. La Penya és optimista de cara a solucionar els temes econòmics però preocupa la situació esportiva perquè l’equip és en descens a dos triomfs de la salvació. El president de Baspenya i el vicepresident, Antonio Teixidó i Joaquim Oliver, es van oferir per intentar assolir els diners per fitxar un reforç. Ja se n’han escapat alguns perquè, conscients de la situació del Joventut, volen cobrar per endavant. Es va preguntar als prop de 50 membres de Baspenya qui volia i podia fer un préstec i finalment hi ha hagut 12 membres del grup majoritari d’accionistes de la Penya que prestaran 3.333 euros a títol particular per arribar a la xifra dels 40.000 necessaris per al fitxatge. Són Josep Maria Pujol Busquets, Pepe Puig, Ramón Hernampérez, Carles Oliver, Antonio Teixidó, Joaquim Oliver, Marc López, Lluís Conesa, Albert Reichardt, Sergi Sanjuan, David López i Jordi Villacampa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)