FEB

No competeixen ni a casa seva

EBA. El Salt, amb baixes, només va aguantar vuit minuts. Un parcial de 3-23 i els 16 triples, clau

salt 68 IGUALADA 87

SALT:Pujolràs (15), Pons (6), García (2), Bunnell (16) i Touray (2) –cinc inicial–; Ferragut (13), Capell, Carrera (2), Planas (12). 21/42 en tirs de dos, 6/17 en triples (2 Ferragut, Planas i Pons) i 8/15 en tirs lliures. 26 rebots (11 Bunnell), 11 assistències (6 Planas) i 69 de valoració (24 Bunnell).IGUALADA:Carrion (2), Fons (3), García (9), Camí (3) i Tejero (9) –cinc inicial–; Farrés, Riu (14), Burgés, Torres (29), Benito (2), Gual (16). 17/26 en tirs de dos, 16/33 en triples (9 Torres, 4 Gual, 1 Riu, Camí i Tejero) i 5/12 en tirs lliures. 18 rebots (5 Fons), 14 assistències (6 Camí) i 77 de valoració (20 Torres).PARCIALS:11-25, 15-19 (26-44), 21-23 (47-67) i 21-20 (68-87).

Aquest Salt ni guanya ni tan sols competeix. L’equip va sumar ahir la sisena derrota consecutiva de l’etapa Miquel Martínez, que a falta de sis jornades es manté penúltim a la classificació, en plaça de promoció de descens.

Vuit minuts és el que va aguantar ahir el conjunt de Miquel Martínez, que ahir no va poder disposar dels lesionats Wimbish, Wilson i Piqueras contra l’Igualada. Amb 11-13 i superioritat a dins del rival, l’equip va fer l’habitual apagada. Un parcial de 3-23 en tres minuts, amb sis triples dels visitants, va deixar el matx sentenciat massa aviat, en l’inici del segon quart (14-36). A partir d’aquí, feines per remuntar contra un rival que ho va ficar tot: 65% en tirs de dos i 48% en triples (16/33, nou d’ells de Jordi Torres).