FEB

ESPORTS

BÀSQUET

El Força Lleida rep un correctiu a Vitòria

LEB Or. En el primer temps ja perdia de vint punts (44-24) en un matx sense cap opció

araberri 93 força lleida 84

SÁENZ HORECA ARABERRI:Wintering (19), Dee (13), Mitrovic (7), Ucles (14), Araujo (12) -cinc inicial-, Edwards (11), Newby, Buesa (3), Pechacek (2), Lorenzo i Cizmic (12). 25/65 de 2. 8/18 triples (3 Dee, 2 Ucles, 1 Mitrovic, 1 Buesa i 1 Cizmic). 19/27 lliures. 41 rebots (8 Edwards). 18 assistències (9 Wintering) i 91 de valoració (24 Wintering).ACTEL FORÇA LLEIDA:Ogungemi-Jackson (17), Dukanovic (23), Karena (2), Martí (2), Derksen (16) -cinc inicial-, Feliu (7), Rubin de Celis, Sutina (3), Hermet (4), Mbaye (8) i Olaizola (2). 18/31 de 2. 11/28 triples (5 Dukanovic, 3 Ogungemi-Jackson, 1 Feliu, 1 Sutina i 1 Derksen). 15/21 lliures. 35 rebots (8 Feliu i 8 Derksen). 16 assistències (5 Mbaye) i 90 de valoració (25 Dukanovic).PARCIALS:27-17, 22-15 (49-32); 27-26 (76-58) i 17-26 (93-84).COMENTARI:L’Actel Força Lleida va encaixar la primera derrota amb Jorge Serna a la banqueta a la pista d’un Araberri que va exhibir el seu talent ofensiu i no va deixar opció a un equip lleidatà que va pagar cinc minuts fatídics del segon quart. Els de Vitòria van anar al davant en el marcador fins al 21-17 al tram final del primer període i va ser llavors quan el Força Lleida va encaixar un parcial incontestable de 18-4 que va sentenciar el partit (39-21) tot i que encara faltaven 25:27 minuts per al final. Amb els lleidatans superats, una cistella de Cizmic va situar la màxima (44-24). Els de Serna però no van llançar la tovallola i van anar retallant fins a un 60-54 encara amb 13 minuts de joc i amb un Dukanovic impressionant. Però va ser un miratge perquè en aquests darrers tres minuts de període va encaixar un 16-2 que va ofegar qualsevol opció (76-56). Al final van maquillar el resultat.