FEB

Copa i ‘play-off’ de vuit

Lliga Femenina. L’ampliació, acordada amb la FEB, havia estat molt reclamada per la majoria d’equips

La intenció hi era des de fa temps, però la demanda es va fer pública i reiterada en diferents passatges del curs passat. Així, els clubs –la Lliga Femenina mantindrà catorze equips– i la FEB han arribat a una entesa per ampliar la copa i el play-off de sis a vuit. La copa passaria a jugar-se al març i en quatre dies –de dijous a diumenge– i la disputarien els vuit primers al final de la primera volta o els set primers i l’organitzador. En el sorteig, els quatre primers serien caps de sèrie a quarts, però en les semifinals seria pur, com fins ara. Això podria fer que l’Avenida i l’Spar Citylift poguessin trobar-se a semifinals, encara que fossin primer i segon.

En el play-off, hi ha hagut més debat perquè la primera idea que hi havia sobre la taula era que, en els quarts i les semifinals, es disputessin eliminatòries d’anada i tornada, i la final en format play-off a tres partits, però jugant el primer partit a la pista del pitjor classificat. Aquí el més bel·ligerant va ser l’Avenida, que s’hi va negar en rodó. Els clubs faran una esmena de cara a l’assemblea. Accepten jugar els quarts en format d’anada i tornada, però volen que les semifinals i la final siguin en un play-off a tres duels i el primer a la pista del millor classificat, com fins ara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)