ACB

Moltes carpetes obertes

Lliga Endesa. Vidal té contracte però no és segur que continuï, Laprovittola vol Eurolliga però no descarta quedar-se i interessa Norel, tot i que té ofertes

La Penya té molta feina pendent. En la posició de base hi ha optimisme per la possibilitat que Laprovittola renovi. L’argentí ha deixat clar que vol jugar Eurolliga, però fins ara no ha rebut cap oferta. A més, tot i algunes informacions, encara no ha rescindit el contracte amb el Zenit de Sant Petersburg. Si acaba sense oferta d’Eurolliga, accepta quedar-se a Badalona, on va ser feliç, i és conscient del pressupost limitat que hi ha. En el perímetre hi ha el capítol Vidal. L’aler té un any més de contracte, però ja li han fet saber el paper que tindrà, que serà com el que tenia en els últims partits del curs passat: testimonial. Si Vidal té alguna oferta negociaran amb la Penya. Si no, lògicament no es mourà. Pel Joventut la seva decisió condiciona la resta. Ventura i López-Arostegui estan assegurats i es busca el conegut com un combo que pugui fer de base i escorta i un aler. Conger vol continuar, però una cosa que està condicionant tots els moviments és que als jugadors encara els deuen tres mesos de nòmina. Això fa inviable certes operacions. I la primera conseqüència va ser Gielo, a qui a Tenerife li pagaran el doble però que a la Penya encara no estava al dia de cobraments. Tot i l’adeu de Gielo, no es compta amb Kulvietis i es busquen dos quatres. En el joc interior interessa Norel. El que li poden pagar a la Penya és lluny d’altres ofertes econòmiques. També el vol el Baxi Manresa. Aquí dependrà molt de si l’holandès realment vol tornar. Té bona connexió amb Carles Duran i faria un gran tàndem amb Birgander. Es dona la curiositat que el suec veia vídeos de Norel que li passava el seu representant per aprendre moviments. També té contracte Nogués, tot i que fa dos anys que quasi no juga i li han comunicat que tindrà pocs minuts. No té previst, ara mateix, marxar. Situació curiosa de Jordan, cotitzat a l’alça el curs passat i que ara ha rebaixat molt les seves pretensions econòmiques. Acaba de canviar d’agent i voldria quedar-se. Però ara mateix no s’estudia aquesta opció.

Una altra de les carpetes que estan obertes és la dels ajudants de Carles Duran. Lluís Riera i Pau del Tío van rebre la confiança de la Penya per continuar. Però només ha renovat Del Tío. Riera, que ha passat per tots els graons tècnics del club, encara no ha donat el seu vistiplau. Igual que a la resta d’empleats del club, se li deuen tres mensualitats. Riera té una proposta per ser ajudant en el Baskonia. Aquesta setmana també s’han de decidir els fitxatges del Prat. De moment hi ha tres joves de la Penya (Parra, Busquets i Zagars) i tres del Prat (Ortega, Blanch i Martí). D’altra banda, del rumor sobre una possible vinculació amb el Sant Josep, aquesta no es farà efectiva. Com a mínim aquest curs. L’equip d’EBA amb qui tindrà relació la Penya continuarà sent l’Arenys.

Contra la Universitat de Michigan

La pretemporada ja està definida. El primer amistós serà a Sant Julià de Vilatorta el 25 d’agost contra la prestigiosa Universitat de Michigan. El següent cap de setmana, el 2 de setembre, també a la localitat osonenca, jugarà contra el Barça. L’altre cap de setmana, el 8 de setembre, jugarà la semifinal de la Lliga Catalana contra el MoraBanc a Lleida. Si guanya jugarà la final el dia següent. El darrer partit serà el 23 de setembre en la presentació del València. El cap de setmana dels dies 15 i 16 de setembre podria desplaçar-se a Oviedo per diputar-hi dos amistosos més enquadrats en el circuit Movistar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)