FEB

Aposta decidida per la gent de la casa i la continuïtat a Salt

EBA. Marc Juanola (Vic) i Marc Grau (Arbúcies) són, fins ara, els únics fitxatges

La via administrativa –va treure suc de la renúncia a última hora del Collblanc– ha permès al Salt mantenir-se a EBA, on complirà ja la cinquena temporada seguida. A la banqueta, hi continuarà Miquel Martínez. El tècnic va arribar a meitat del curs passat en el lloc d’Oriol Verdés, però no va poder redreçar la situació i es va consumar el descens esportiu.

El club ha optat per fer un cop de timó en la planificació i la manera d’orientar la confecció de la plantilla. No s’apostarà per nodrir el roster amb americans –la FEB també hi ha posat traves, encarint fitxes i limitant-los a dos per equip– i s’apostarà per la continuïtat i per joves amb projecció del propi club. Així, en la direcció de joc, s’hi mantindran Bernat Pons i Guillem Planas, que tindran la col·laboració de Marc Capell, en dinàmica del primer equip tot i jugar habitualment amb el filial. La línia exterior s’ha reforçat amb dos fitxatges de fora –Marc Grau (Arbúcies) i Marc Juanola (Vic)– i serà completada amb la continuïtat de Francesc Ferragut, Edu Garcia, i les promocions de Jordi Carrera i Taffa van Tord, des del segon i tercer equip.

Per dins, estan confirmats Albert Pujolràs, així com Marc Boadella i Lakhami Touray, aquests dos últims arribats també des del propi club. Per completar la plantilla, es busca un interior físic, amb quilos i presència en la zona. La pretemporada la iniciaran a finals de mes.

Quant a les baixes, Carles Nadal se’n va amb el filial i Tylor Wimbish, el referent el curs passat, ha anat a Noruega.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)