ACB

La Penya supera el Barça en l’estrena dels de Pesic (65-62)

Pretemporada. Mathias ha estat el millor (16 punts i 4/8 triples) i dels nous del Barça han destacat Pangos (9+5) i Smits (10)

El Divina Joventut s’ha imposat al Barça Lassa al Torneig de Sant Julià de Vilatorta (65-62) en un partit igualat que s’ha decidit a 14,1 segons pel final quan Singleton ha fet una antiesportiva en la lluita per un rebot en un tir lliure a Morgan amb 64-62 al marcador. Els verd-i-negres sumen així la segona victòria de la pretemporada després de vèncer a la Universitat de Michigan. Els dos equips tornaran a jugar dissabte a Lleida a les semifinals de la Lliga Catalana contra el Baxi Manresa els blaugrana i contra el MoraBanc els verd-i-negres. El millor del partit ha estat Dakota Mathias amb 16 punts i 4/8 triples mentre que pel Barça dels nous han destacat Smits (10) i Pangos (9 punts i 5 assistències). Singleton i Blazic han anat de més a menys mentre Pustovoy ha estat testimonial jugant només el segon temps. Pesic no ha fet jugar cap dels quatre joves del Barça B.

El matx ha començat amb Pesic donant la titularitat a Heurtel però quan ha jugat millor el Barça ha estat amb Pangos. Les alternatives en el marcador han estat constants però sempre amb diferències mínimes per tots dos equips. Al tercer quart però Mathias ha fet un recital en el tir exterior i ha anotat 11 punts seguits que ha donat el màxim avantatge del partit a la Penya (61-54) amb gran partit també de Dawson. El partit però s’ha igualat i en un final a cara i creu la falta antiesportiva de Singleton ha estat definitiva. Sergi Vidal ha tornat a quedar-se sense jugar i Todorovic ha tornat a estar fluix (2 punts i 3 rebots).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)