ACB

Període d’adaptació

Bàsquet / Pretemporada. El Barça post Navarro, encara sense els rols definits, no pot superar un Joventut que troba en Dakota Mathias el seu gran referent (16 punts i 4/8 triples)

joventut 65 barça 62

DIVINA JOVENTUT:Laprovittola (7), López-Arostegui (7), Dawson (15), Noguès, Todorovic (2) -cinc inicial-, Dimitrijevic, Morgan (11), Bieshaar (3), Ventura (3), Mathias (16), Parra i Zagars (1). 15/30 de 2. 8/24 triples (4 Mathias, 1 Dawson, 1 Morgan, 1 Laprovittola i 1 Ventura). 11/20 lliures. 27 rebots (9 Morgan). 14 assistències (3 Todorovic, 3 Bieshaar, 3 Ventura i 3 Laprovittola) i 54 de valoració (15 Morgan).BARÇA LASSA:Heurtel (6), Ribas (2), Claver (6), Singleton (6), Tomic (4) -cinc inicial-, Pangos (10), Blazic (1), Smits (10), Pustovyi (6), Oriola (8) i Kuric (3). 14/26 de 2. 5/22 triples (2 Smits, 2 Pangos i 1 Kuric). 17/29 lliures. 34 rebots (8 Claver). 9 assistències (4 Pangos) i 65 de valoració (13 Pangos).PARCIALS:12-12, 16-16 (28-28); 18-16 (46-44) i 19-18 (65-62).

El nou projecte de Pesic en el Barça Lassa va viure, ahir, la primera derrota contra una Penya més consistent i amb els rols més ben definits. Els blaugrana, sense Seraphin ni Hanga, i els verd-i-negres, sense Birgander ni Miller, van fer uns primers minuts amb molt desencert, pèrdues de pilota i marcador esquifit. El resultat al descans ho deia tot (28-28).

En el tercer quart, l’estrella del matx Dakota Mathias va anotar 11 punts seguits i va donar avantatge a la Penya. Tot i així i amb Pangos de director, va igualar el matx per arribar a un final d’infart. A 18 segons del final i 64-62 al marcador, Singleton va fer una falta antiesportiva sobre Morgan en la lluita pel rebot que va sentenciar el matx. Per la Penya, es va tornar a quedar sense jugar Sergi Vidal per segon partit consecutiu.

Definir els rols

Als blaugrana els queda molt camí per recórrer i, tot i que és una evidència que hi ha qualitat suficient per fer grans coses, falta definir el paper que ha de tenir cada jugador perquè no és clar qui ha de ser l’estrella. D’entrada, Pangos i Singleton semblen cridats a ser dos dels fitxatges de referència i ahir ho van demostrar. Smits també va aportar polivalència ajudant en moltes facetes. Pustovyi va tenir pocs minuts, però serà el relleu de Tomic. Kuric tindrà la difícil missió de ser igual de regular com ho era en el Gran Canària, però amb la dificultat de fer-ho al Barça (com a curiositat, ahir va fer 1/7 triples). I Blazic no tindrà la llicència de llibertat que tenia a Andorra. Dels qui continuen, sembla que el més complicat serà veure si Heurtel es pot adaptar al paper de segon base.

ELS VESTIDORS

Estem en la bona línia, evolucionant i creixent com a equip, que és el camí per assolir els objectius
Carles Duran
TÈCNIC DEL DIVINA JOVENTUT
M’estic adaptant ràpid, els companys em troben i em sento amb confiança
Dakota Mathias
ALER DEL DIVINA JOVENTUT
Hi ha grans jugadors individualment, però hem de ser millor equip; ho farem
Chris Singleton
PIVOT DEL BARÇA LASSA

Pesic no utilitza els joves del B

El tècnic blaugrana no va utilitzar cap minut els quatre joves que han estat en dinàmica del primer equip: Pol Figueras, Aleix Font, Sergi Martínez i Atoumane Diagne. Dimecres, s’espera que juguin a Viladecans amb el Barça B en l’amistós contra el Benfica. La no presència de joves blaugrana a la pista ni la de jugadors de la casa en el primer equip va xocar quan Carles Duran va situar a pista Zagars, Ventura, López-Arostegui, Parra i Todorovic, tots amb ADN Penya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)