ACB

El Barça abusa d’un fluix Partizan (101-64)

Pretemporada. Els de Pesic han dominat de 43 punts (94-51) i han tingut minuts els joves Font, Figueras, Bolmaro i Diagné

El Barça Lassa ha sumat la segona victòria de la pretemporada -ja havia guanyat al Manresa a Sant Julià de Vilatorta- contra un Partizan inferior en tots els aspectes del joc (101-64). Els de Pesic, que han recuperat bones sensacions després de la derrota a la final de la Lliga Catalana, han abusat en el primer temps on han deixat sentenciat el matx amb Singleton com a gran motor (10 punts i 13 de valoració), Heurtel repartint assistències (5) i Smits demostrant que és un jugador complet (7 punts). Després d’uns primers instants igualats els blaugrana han obert forat al marcador (26-16) i ha anat eixamplant la renda fins quasi 20 punts al descans (47-26). Al segon temps ha estat de pur tràmit i la diferència ha arribat a ser de 43 punts (94-51) a tres minuts pel final. En el partit han tornat a ser baixa Ribas, Seraphin i Hanga -per lesió-, Oriola -amb la selecció espanyola- i Pangos -per precaució- i on no hi havia present Juan Carlos Navarro tot i estrenar-se dimarts com a mànager. El pròxim amistós del Barça Lassa serà dissabte a la pista de l’Arka Gdynia de Polònia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)