FEB

“Hem de ser onze”

Bàsquet. Quim Costa va recordar, en la Lliga Catalana, que la plantilla del Bàsquet Girona no està tancada

“Tenim set jugadors nous i el primer que hem de fer és arribar a ser un equip”, va dir Quim Costa, el tècnic del Bàsquet Girona, la setmana passada en la primera jornada del conjunt gironí entrenant-se per al debut en la LEB Plata. “Hi ha coses que hem entrenat, en aquests 10 dies, que les hem fet i les hem fet bé. I en això estic content”, destacava l’entrenador, tot just després d’assolir la classificació per a la final de la Lliga Catalana de la categoria, que disputarà demà a Santa Coloma de Farners (18.30 h) contra l’Hospitalet. Al mateix pavelló de Saioners, el Girona va esmicolar el Vic 60-96, una declaració d’intencions amb l’equip a les beceroles: “Fent molt poques coses, en defensa i en atac, hem pogut jugar a un bon ritme i amb activitat. En l’últim quart ja no es veien capaços de seguir el nostre ritme i nosaltres, sense tenir un gran encert perquè hem fet un 25% en triples, hem tingut un bon ritme. Ens ha permès anar al davant en el marcador”, indicava Costa.

El tècnic de Sant Feliu de Guíxols no s’aparta un mil·límetre del seu estil: “La idea serà fer un bàsquet amb el màxim de risc, i agressiu, que ens permetin les qualitats i les característiques dels jugadors. I, també, que a mesura que vagi passant la temporada puguem créixer més i anar disposant de millors eines, i més també.”

És la quantitat de jugadors que té el Girona (10), una anomalia per poder dur a terme aquest bàsquet. “Hem de ser onze, la temporada és llarga i hi poden haver lesions o com avui que ens han assenyalat cinc faltes molt ràpidament”, va dir Quim Costa, que a 8:46 per acabar el tercer quart de la semifinal perdria Nil Angelats, amb cinc faltes.

“Algun jugador que ens pugui ajudar. Interior o exterior, tenim la possibilitat que algun dels que ara estan jugant d’interiors puguin fer-ho fora” explicava el tècnic –Leo Cizmic va fer 16 punts i 12 rebots–, que insistia: “Hem de veure què ens ofereix el mercat, quines opcions hi ha i a partir d’aquí buscar el millor jugador possible que puguem trobar.”

EL MERCAT

“Hem de veure què ens ofereix i buscar el millor possible, interior o exterior”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)