FEB

La permanència, el desig original

EBA. El Quart i el Salt, que comencen avui la competició amb sortides complicades, es marquen com a únic objectiu, comú, assegurar-se la continuïtat en la categoria de l’àmbit estatal

Grup C (A)

Jornada 1

Mataró Boet - Olivar

18.30 h

Esparreguera - Quart

18.30 h

Cornellà - Tarragona

18.30 h

Martorell - Valls

18.30 h

Calvià - Salt

19.30 h

Salou -Castellbisbal

demà (18 h)

AECC Mataró- Igualada

demà (18 h)

“L’únic objectiu és no patir com l’any passat”, va dir ahir Carles Ribot, el tècnic del Quart Germans Cruz, abans de l’inici de la lliga EBA, en la darrera edició de la qual no es van salvar fins a la darrera jornada de la fase regular –es van estalviar, això sí, el play-off–, amb el segon triomf seguit dels nou que van aconseguir.

“Competir millor” és el full de ruta a Quart, que ha reforçat l’equip sobretot en la direcció del joc –Ribot comença amb tres bases, i fa un any en tenia només un– i ha canviat els interiors per peces més joves i amb més energia que, d’altra banda, poden acusar la manca d’experiència en moments puntuals com ara avui mateix, en una de les pistes més complicades de la categoria.

“Clarament. L’equip no està ni acabat ni a punt, però ens toca competir i hem de fer-ho”, va dir Miquel Martínez amb referència a l’objectiu del Salt, penúltim la temporada passada amb set triomfs i que va perdre el play-off de permanència. Després, recuperaria la plaça.

Els saltencs encara estan pendents de lligar un darrer reforç interior. “No el tenim i vindrà més endavant. Ens fa falta per tenir solvència i, sense ell, patirem molt”, va dir l’entrenador, que es va fer càrrec de l’equip a mig curs passat. “A nivell exterior sí que tenim més amenaça i són grans, però ens falten quilos al joc interior i hem de buscar solucions amb el que tenim”, advertia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)