ACB

El Manresa, sense benzina al tram final

Pretemporada. El MoraBanc Andorra castiga en excés un Baxi farcit de baixes i després de mitja hora d’igualtat

morabanc 85 manresa 66

MORABANC:Luz (8), Stevic (17), Albicy (2), Diagné (3), Shurna (7), Walker (5), Colom, Jelinek (3), UpShaw (8), Ennis (10), Whittington (14) i Vitali (8).BAXI MANRESA:Renfroe, Toolson (3), Lundberg (18), Vene (5), Lalanne (4) -cinc inicial-, Pérez (3), Lukovic (8), Jou (9), Sakho (12) i Del Àguila.PARCIALS:17-17, 21-22 (38-39); 23-14 (61-53) i 24-13 (86-55).

El MoraBanc Andorra i el Baxi Manresa van baixar el taló dels amistosos de pretemporada. Els andorrans tanquen amb un balanç de 6-1, amb el primer títol de la Lliga Catalana a la butxaca i amb una única derrota precisament contra el Manresa en el primer test. Els de Peñarroya ho fan amb un 2-3 però sobretot en un estiu molt mogut i amb molts problemes de lesions (Doellman, Muñoz), de jugadors amb molèsties (Gintvainis i Pere Tomàs) i de manca de temps d’acoblament (Renfroe i Lalanne).

El matx va tenir uns primers 20 minuts de màxima igualtat amb bona feina sota els cèrcols tant de Sakho com del debutant Lalanne. El moment important del matx va ser quan el Baxi anava a davant (41-44). Després d’una cistella en transició de Walker, els àrbitres van xiular una tècnica a Peñarroya i la tendència va canviar absolutament. Els manresans, després d’un gran esforç pel fet de tenir baixes i menys qualitat que el MoraBanc, es va desinflar. El Baxi va aguantar fins al 53-50 i després fins al 68-60. Però els últims minuts els andorrans es van deixar anar i van acabar apallissant els manresans. Un resultat que no reflecteix la igualtat que hi va haver durant els 25 primers minuts.

La Penya juga avui a València

El Divina Joventut tancarà aquesta tarda (19 h) a la Fonteta de Sant Lluís el seu capítol d’amistosos abans del seu debut diumenge vinent a Lugo. Els verd-i-negres juguen en la presentació del València dels ex-Penya Abalde i Vives. Després de jugar dijous a la pista del Palma ja no van tornar a Badalona i han fet quatre dies de concentració. No juguen Birgander, Miller ni Zagars en l’última prova per al tècnic Carles Duran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)