ACB

La Penya surt escaldada de Madrid (92-69)

ACB. El Joventut s’enfonsa quan més aprop estava (65-61) de donar la sorpresa amb un 25-3 de parcial (90-63)

La Penya continuarà un any més sense ser capaç de trencar la llegenda negra a la pista del Madrid on no hi guanya des del 2008. Aquest migdia ha tornat a punxar tot i les baixes de Llull, Thompkins, Ayón i Causeur (92-69). Harangody ha debutat amb la samarreta verd-i-negra però ha estat testimonial.

A l’inici Laprovittola ha portat el ritme del matx (8 punts) però ha fet dos faltes en el minut sis i ha anat a la banqueta. Només tornar a pista li han xiulat una inexistent tercera personal que l’ha enviat de nou a la banqueta. Sense l’argentí i amb la lesió de Mathias, en el turmell que l’ha enviat cap a l’hospital, la Penya ha estat capaç d’agafar avantatge (26-31) amb bons minuts de Dimitrijevic i Dawson en atac. Però ha aparegut Rudy Fernández (8 punts) i Deck (9) per remuntar aprofitant les pèrdues del Joventut. Al descans tot obert (44-39).

Al segon temps els de Carles Duran han vist com el Madrid ha agafat un màxim avantatge (55-45) però el seu equip ha reaccionat. Amb Laprovitttola a pista la Penya s’ha situat a tres punts (57-54). Al darrer quart els verd-i-negres literalment han desaparegut quan anava 65-60 i han encaixat un parcial de 25-3 que ha fet que la diferència es disparés (90-63).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)