FEB

Sense avió i sense hotel

Bàsquet. La tempesta va deixar les jugadores de l’Spar Citylift sense vol i van dormir com van poder a les instal·lacions de Barajas

Les jugadores i l’staff de l’Spar Citylift van dormir diumenge a la nit a l’aeroport de Barajas per culpa del temporal de pluja i vent que va afectar bona part de l’Estat espanyol. L’equip, que havia jugat i guanyat a la tarda a Torrejón de Ardoz contra el Filter Mann (60-82), havia d’agafar un vol previst a 3/4 de 10 de la nit. Els responsables de la companyia van avisar del retard, però no van saber especificar en cap moment quan s’aixecaria exactament el vol. L’equip es va arriscar a esperar-se a les instal·lacions de l’aeroport en comptes de buscar un hotel amb l’esperança que la situació no s’allargués gaire.

Finalment, cap a les 3 de la matinada, la companyia va informar l’equip que no hi hauria cap vol durant la nit i que tothom s’hauria d’esperar fins a les vuit del matí. Els responsables del viatge del club van considerar que era millor esperar a Barajas que buscar un hotel per passar-hi unes hores. Així, les jugadores i els tècnics van dormir –els que van poder fer-ho– amb el xandall de l’equip estirats als bancs amb les bosses fent de coixí en una imatge que l’Spar Citylift va difondre per les xarxes socials.

Pendents de Bea

Més enllà de les complicacions que va suposar el viatge a Torrejón, la principal preocupació ara mateix al club és l’estat físic de la pivot Bea Sánchez, pendent d’una ressonància, que es farà avui, per saber l’abast de la seva lesió a l’esquena. La internacional andalusa hauria de ser una jugadora determinant en el joc interior. La seva evolució, segons va informar ahir el club, és favorable però encara hi ha molèsties “que no li permeten dur a terme una vida diària normal”. Ara mateix, Èric Suris només disposa de dues pivots pures, Nadia Colhado i Julia Reisingerova, d’una alera reciclada a jugar de 4 –Keisha Hampton– i el recurs d’usar Helena Oma també com a jugadora oberta en moments puntuals.

Tot es pot complicar quan arribi la competició europea la setmana vinent. La plantilla de l’equip –amb nou jugadores sense Bea Sánchez– és curta i, si la baixa de Sánchez s’allarga més setmanes, la pivot del planter Fatou Cissé, que va debutar en la Lliga Catalana, probablement haurà de tenir més protagonisme del que esperava ningú.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)