Eurolliga

NIHAD DEDOVIC

ESCORTA

El Bayern de Koponen torna dos anys després

El rival. El campió de la Bundesliga aterra al Palau després de tombar el PAO, amb Dedovic en ratxa i el perill de Jovic, Booker, Barthel i Williams

Jornada 3

CSKA - Darussafaka

19 h (avui)

Buducnost - Maccabi

20 h (avui)

Panatinaikòs - G. Canària

20 h (avui)

Barça - Bayern

21 h (avui)

Khimki - Efes

19 h (demà)

Zalgiris - Fenerbahçe

19.45 h (demà)

Olympaikós - AX Milà

20 h (demà)

Madrid - Baskonia

21 h (demà)

El Barça Lassa és conscient que el seu camí per arribar als quarts, el primer objectiu, és fer-se fort en el Palau Blaugrana i anar a esgarrapar algun partit a domicili. Amb això té el bitllet assegurat. De moment el capítol dels desplaçaments haurà d’esperar a solucionar-se la setmana vinent a la pista del Darussafaka, però el que és segur és que avui no es pot fallar. Els de Pesic ja tenen pressió des del primer dia pel que arrosseguen dels últims cursos i pel 0-2 que acumulen a la classificació. Els 12 jugadors del primer equip estan en condicions, a excepció de la baixa ja coneguda de Hanga.

Vells coneguts del Barça

El Bayern arriba amb la confiança pels núvols després de superar el PAO i estrenar-se a l’Eurolliga. Després de dos anys d’absència a la màxima competició continental el vigent campió de la Bundesliga, que ara mateix és ja líder invicte (3-), igual que el Telekom Bonn, mentre l’Alba, l’Oldenburg i el Bamberg tenen un 2-0. El Bayern és dirigit per Dejan Radonjic, el tècnic que va portar l’Estrella Roja a meravellar a Europa. A les seves ordres el montenegrí té dos vells coneguts del Barça. El més recent és el finlandès Koponen, que aporta perill des de la llarga distància. Nihad Dedovic -el seu germà Nedim també estava a la base del Barça- està en el seu millor moment de maduresa com a jugador. S’hi afegeix el base que va sonar per al Barça, el serbi Stefan Jovic, i alguns dels alemanys ja consolidats tant al Bayern com a la selecció alemanya, com King, Radosevic, Lo i Barthel. A més, un vell conegut de l’ACB, l’ex-València Vladimir Lucic. Cal anar en compte amb el joc interior amb Barthel i Williams i Booker.

21 h (MD)

Palau Blaugrana

Tècnic: Dejan Radonjic

Ha madurat i sap gestionar millor el seu talent i caràcter fort

Vladimir

Lucic

4

Nihad Dedovic

17,5

Nihad

Dedovic

18

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)