NBA

El debut de LeBron a l’Staples, diluït en una baralla a cops de puny

Bàsquet. NBA. El primer partit de l’aler com a local amb la samarreta dels Lakers ha acabat amb una baralla entre Rondo, Paul i Ingram

• LeBron James i Chris Paul, en el partit a l’Staples Center EFE.
  • VÍDEO: Baralla en el Lakers-Rockets

S’esperava el primer partit de LeBron James a l’Staples Center com a jugador de Los Angeles Lakers però el matx quedarà a la retina de molts, no tan per l’actuació de l’aler d’Ohio sinó per la brutal baralla que han protagonitzat Rajon Rondo, Chris Paul i Brandon Ingram, en què hi ha hagut de tot, inclosos cops de puny i escopinades.

Els Lakers, a més, han perdut el segon partit de la temporada, aquest cop a mans de Houston Rockets, que amb uns gran Paul i Harden –que han sumat 64 punts entre els dos– han agafat ben aviat un avantatge que han mantingut durant gairebé tot el partit. LeBron (24 punts) ha intentat aturar la dinàmica dels Rockets en la segona part i, de fet, ha posat els Lakers per davant abans del descans, però en la represa, els visitants han estat més constants i han aprofitat els dubtes dels locals per endur-se el triomf per 115-124.

El que més es recordarà del partit, però, serà la baralla espectacular a falta de nou minuts pel final. Ha començat quan l’àrbitre ha assenyalat falta per una empenta de Brandon Ingram a James Harden, provocant la ira del local. En aquell moment, Paul i Rondo s’han començat a barallar per la seva banda i han provocat en una batussa en què s’ha vist involucrat gairebé tothom, i en què fins i tot hi ha hagut dits a l’ull i intercanvi de cops de puny.

Ingram, Paul i Rondo han estat expulsat del partit i podrien rebre una sanció.