NBA

Juancho Hernangomez condemna els Warriors a la primera derrota

Bàsquet. NBA. Els campions han perdut contra els Nuggets, mentre que els Hawks s’han imposat als Cavs, els Clippers han derrotat a uns Rockets sense Chris Paul i els Kings han superat als Thunder

Denver Nuggets ha trencat la bona dinàmica dels campions i han estat els primers en derrotat Golden State Warriors per 100-98 i així, els de Denver es mantenen com l’únic equip invicte de la lliga. I ho va aconseguir gràcies a un tap de Juancho Hernangomez sobre Damien Jones a l’últim segon que ha evitat la pròrroga després d’un partit en què els Warriors van començar molt millor que el seu rival. Els Nuggets, però, han fet bandera de la seva bona defensa i han aconseguit començar el quart període amb un +13 que els campions, amb un gran Stephen Curry (30 punts), han aconseguit retallar. Juancho Hernangomez, però, ha evitat la pròrroga i ha condemnat els campions a la primera derrota de la temporada.

Cleveland Cavaliers 111 Atlanta Hawks 133

Els Cavaliers continuen sense conèixer la victòria aquesta temporada després de perdre contra Atlanta Hawks amb una gran actuació del base Trae Young, que ha aconseguit un doble-doble amb 35 punts i 11 assistències.

Oklahoma City Thunder 120 Sacramento Kings 131

Primera victòria per a Sacramento Kings contra els Thunder d’Àlex Abrines, que encara no han guanyat aquesta temporada.

Los Ángeles Clippers 115 Houston Rockets 112

Els Clippers s’han imposat aquesta matinada a uns Rockets sense Chris Paul, sancionat per la picabaralla en el partit contra els Lakers. La derrota de l’equip de Texas ha arribat tot i el doble-doble de 31 punts i 14 rebots aconseguit per James Harden.

Quatre partits a Ingram tres a Rondo i dos a Paul

La baralla del Lakers-Rockets ha acabat amb sancions per als tres protagonistes. Brandon Ingram ha estat sancionat amb quatre partits i el seu company Rajon Rondo, amb tres, mentre que Chris Pual, dels Rockets, ha rebut una sanció de dos partits.