FEB

Reprendre el fil

Bàsquet. LEB Plata. El Bàsquet Girona visita el Morón (18 h) amb la idea de retrobar-se amb la victòria

El Bàsquet Girona va viatjar ahir cap a Morón de la Frontera (Sevilla), amb la intenció que la derrota contra l’Hospitalet de la passada jornada quedi en un accident. Els gironins, fins ara, s’han mostrat sòlids a fora (2-0) i avui buscaran un altre triomf que els permeti consolidar-se a la zona alta del grup est de LEB Plata. Al tècnic, Quim Costa, no l’obsessiona ara, la classificació: “La prioritat ha de ser recuperar la línia que dissabte passat no vam tenir, sobretot a la primera part. Fer-ho ens donarà més possibilitats de triomf. Ens hem de preocupar ara d’això, i no tant d’objectius a mitjà termini com ara estar entre els sis primers.” Per a la cita, el tècnic recupera David Cuéllar –va perdre’s el darrer partit per una gastroenteritis– i va advertir que Alzamora ha arrossegat durant la setmana molèsties en un genoll.

Pista difícil

Després d’un inici titubejant, el Morón té un balanç equilibrat (2-2). Ha encadenat dues victòries, l’última de les quals molt meritòria, a la pista del Múrcia (58-69). A casa, sempre es fa fort i el curs passat va acreditar-hi un 13-2. “Ens trobarem una pista petita, amb molt d’ambient i sensació de pressió. Hem d’estar atents a la comunicació entre nosaltres i a les situacions plantejades per entendre’ns.” El tècnic és Pepe Carrión, que dirigeix una plantilla quasi del tot renovada. Només hi continuen tres peces, per bé que dues són vitals en els esquemes del tècnic. Es tracta del base José Antonio Marco (9,3 punts i 4,3 assistències) i l’aler Taylor Cameron (13,3 punts amb 55% en triples).

FALTA CLASSI SENSE PROPERA I RESULTAT

LA PRÈVIA

Volem recuperar la línia que dissabte passat no vam tenir, sobretot a la primera part. Fer-ho ens acostarà al triomf
Quim Costa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)