FEB

PAOLA FERRARI

ESCORTA

Cap motiu de relaxació

Lliga Femenina. L’Spar Citylift rep aquesta tarda a Fontajau l’Al-Qázeres, que compta amb una línia exterior de primer ordre (Ocete, Ferrari i Barbee)

LA PRÈVIA

Reforçar-se amb Ocete, Ferrari i Barbee és tota una garantia. Tenen molta qualitat, ofici i punts a les mans
Èric Surís

La densitat de calendari és terrible i, en espera de l’arribada de la propera finestra FIBA d’aquí dues setmanes per fer una pausa competitiva, l’Spar Citylift no té més remei que mirar endavant i anar jugant. De moment, tot va com una seda, amb l’equip imbatut (3-0 a Lliga Femenina i 1-0 en l’Eurocopa) i oferint cada dia millors sensacions. Avui, rep a Fontajau un rival amb més pòsit d’arguments del que indica l’1-2 que acredita. I és que ja se les ha vist contra l’Avenida (79-52) i el Gernika a casa (60-70).

Llevat de Bea Sánchez, Èric Surís disposarà de tota la resta. També Hampton, que s’ha pogut entrenar amb normalitat els últims dies després del cop rebut a les acaballes de la cita europea de dimecres, a Fontajau. El tècnic espera que l’equip continuï en la línia dels últims partits: “Tenim molts punts a les mans [84,3 de mitjana a la Lliga Femenina, el millor] i cada setmana tenim més rodatge i ens coneixem totes més per trobar la jugadora alliberada o penalitzar accions defensives que pugui plantejar el rival”. Avui s’espera bona entrada tenint en compte que es recupera l’horari habitual del diumenge, per bé que s’ha avançat un quart a petició de l’Al-Qázeres.

Perill al perímetre

L’equip extremeny té previst arribar avui mateix a Girona en avió. Coincidint amb el seu desè aniversari, el club ha fet una aposta forta per estar a dalt, incorporant de cop Ocete, Ferrari i Barbee, el backcourt titular del Mann Filter el curs passat, quan va ser tercer. Els altres fitxatges –Maize (North Carolina, NCAA) i Ginzo (Estudiantes)– també tenen molt pes, per bé que aquesta última acostuma a aparèixer en pista des de la banqueta. Entre les cinc noves incorporacions, acrediten fins ara el 86,9% dels punts. Amb tot, el preparador de l’Al-Qázeres considera que l’equip no està mancat de rotació. El que sí que preocupa Jesús Sánchez –va rellevar a l’estiu Jacinto Carbajal, de qui era ajudant– és aturar la bateria ofensiva gironina: “Intentarem fer un partit seriós i evitar que es trobin còmodes. Això significa que volem evitar les seves transicions i que anotin amb facilitat.”

17.45 h (Canal FEB)

Fontajau

Tècnic: Jesús Sánchez

Lideratge, capacitat anotadora i visió de joc. Perillosíssima.

Shacobia

Barbee

9,7

Gabi

Ocete

17

Paola

Ferrari

15

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)