ACB

“L’objectiu és no baixar, però aquesta Penya no té límits”

ACB. Carles Duran ha sumat els mateixos triomfs (6) a domicili que en els dos anys i mig abans d’arribar ell, quan s’havia perdut en 34 dels 40 desplaçaments

El tècnic Carles Duran ha canviat la mentalitat d’aquesta Penya. El màxim responsable verd-i-negre assegura que dins l’equip no es posa sostre: “El grup té ambició de guanyar a qualsevol lloc; intento transmetre que cada partit és important sigui a casa o a fora. Des d’un inici estem tenint ambició i arribant als moments decisius amb possibilitats, el nostre objectiu continua sent aconseguir vuit victòries més que ens donin la permanència, però aquesta Penya no té límits.”

Duran ha aconseguit canviar la dinàmica de la Penya, que en els últims dos anys i mig abans d’arribar ell havia perdut en 34 dels 40 desplaçaments. En el temps que fa que és a Badalona ha sumat les mateixes victòries (6) que en tot aquest període. Però Duran sap que els dos pròxims partits a casa consecutius –Obradoiro i Fuenlabrada– són vitals per intentar mantenir-se entre els millors i no patir; per això fa una crida a l’afició: “El nou repte ara és jugar a un gran nivell a casa. No han vingut gaires aficionats en els dos partits que hi hem jugat fins ara; la gent que és fidel sempre ve, però hem de trobar més fidels.” Duran es responsabilitza que l’aficionat respongui: “Hem de tornar a enganxar-los; l’equip ho està intentant i dissabte és un dia per veure la Penya, perquè els necessitem.”

Missatge sobre Llovet

Dissabte torna Nacho Llovet, que Duran va criticar el curs passat per haver fet teatre en una última jugada que va costar la derrota a la Penya. El tècnic hi treu importància: “És un exjugador de la Penya a qui professionalment li està anant molt bé, i el que desitjo és que tots els exjugadors del Joventut se’ls rebi com a jugadors formats a Badalona, i tots s’han de rebre amb una ovació en la presentació.”

LES FRASES

Mirant la nostra història recent hem de pensar que ens queden vuit victòries més per assolir el nostre objectiu, que és la permanència
El nostre repte ara és fer que la nostra gent torni a venir al Palau; ara estan venint els fidels
Carles Duran
TÈCNIC DEL DIVINA JOVENTUT

Dídac Cuevas torna de Clavijo per jugar al Prat

La lesió d’Arturs Zagars, que l’obligarà a passar pel quiròfan i estar entre tres i quatre mesos de baixa, i el fet que Pol Bassas també fos intervingut, ha obligat el vinculat de la Penya a buscar en el mercat un base. Els pocs diners que té el Prat Joventut per fer incorporacions ha fet que el tècnic Dani Miret hagi apostat pel retorn d’un jove que tenia en el júnior verd-i-negre el curs passat que estava cedit al Clavijo de Logronyo, a la LEB Plata, com és Dídac Cuevas. El jove ha tingut unes mitjanes de 7,5 punts, 2, 3 assistències i 1,5 rebots amb 19 minuts de mitjana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)