Eurolliga

Saras i 15.442 més

Eurolliga. El Zalgirio Arena és un factor decisiu per a un Zalgiris que sap a què juga i que no abaixa el seu llistó

El Zalgiris Kaunas va ser el curs passat la gran sensació de l’Eurolliga. Saras Jasikevicius, que va sonar per a la banqueta blaugrana, va portar l’equip lituà a la final a quatre. Però per arribar fins a aquella fita va haver de fer moltes coses bé i assegurar els partits de casa. El factor Zalgirio Arena, amb 15.442 espectadors i sempre ple, va ser decisiu. Un equip que ha deixat de ser una sensació i que és una realitat. Amb canvis de cromos però amb mateix ordre i amb una filosofia clara de joc, la que marca el seu tècnic, Jasikevicius, el relleu generacional de Zeljko Obradovic en l’elit de les banquetes a Europa. Ahir Jasikevicius i Pesic van tenir una picabaralla després que el tècnic blaugrana va dir que el Zalgiris pot preparar el partit millor perquè la lliga lituana és fluixa. Saras hi va respondre: “Hi ha equips millors que el Fuenlabrada.” Feia referència a l’equip que va trencar la imbatibilitat dels blaugrana a l’ACB.

El Barça intentarà pescar enmig d’aquest gran ambient. En una pista on ha perdut les seves dues darreres visites. Els de Pesic necessiten donar un cop sobre la taula i demostrar que les darreres victòries, tot i ser contra rivals de menys entitat, no han estat casualitat. Seraphin, que va quedar fora de la convocatòria contra el Múrcia, i Claver, que no va jugar, semblen dos fixos i fora podrien tornar a quedar Smits o Pustovoy. Qui tornarà a Kaunas és Pangos, que sap el potencial del Zalgiris, que és l’equip de la competició que menys triples llança en relació amb ls tirs de dos, però és el segon amb millor percentatge d’encert (41%). Dins la pintura, Davies lidera, i el veterà Jankunas distribueix.

19 h (Movistar, 53)

Zalgirio Arena

Tècnic: Saras Jasikevicius

Intens, bon un contra un i capacitat ofensiva. Tot terreny a Kaunas.

4,8

17

Wolters i Davies

14,5

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)