FCBQ

Creix el circuit català 3x3

Bàsquet. La segona edició tindrà cinc noves seus i 14 aturades catalanes; ahir es van lliurar els premis sènior, la fidelitat de 20 anys a un club

L’NBA Cafè Barcelona va ser l’escenari ahir de la presentació de la segona edició del circuit català del 3x3, que creix amb l’entrada de cinc noves seus (Sabadell, Manresa, Banyoles, Viladecavalls i Sant Julià de Vilatorta), que s’afegeixen a les que ja hi havia (Caldes de Malavella, Badalona, Lleida, el Masnou, Igualada, Mataró, Torelló i Tarragona). El 3x3, que continuarà tenint retransmissions de La Xarxa de Televisions, té per objectiu 1.000 equips i 3.600 participants. L’acte va tenir el president de la FCBQ Joan Fa, el director del circuit, Jaume Comas, el directiu Rofes i els jugadors Xavi Guirao (internacional) i Oriol Tres. A la tarda es va fer al Museu Olímpic de Montjuïc la segona edició dels premis sènior, en què es va reconèixer la fidelitat de jugadors als clubs després d’estar-hi 20 anys. Van rebre el reconeixement 19 persones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)