FEB

Ambient i rivalitat

Lliga Femenina. Marina Besòs presentarà un ple absolut aquest migdia (13 h, Esport3) per veure el duel català entre l’Snatt’s Sant Adrià i el Cadí

Superat el primer quart de curs, els equips comencen a situar-se en la classificació. I l’Snatt’s i el Cadí viuen ara realitats molt diferents. Però ja se sap que tot s’iguala en un cara a cara. Ja es va veure a principis d’octubre, en la semifinal de la Lliga Catalana, en què les lleidatanes van imposar-se per 63-62, i gràcies a un triple en els darrers segons.

Qui està més necessitat és l’Snatt’s, instal·lat en la zona de descens (1-6) i encara sense guanyar a la seva pista, si bé ja hi han passat alguns dels equips més qualificats (Gernika, Guipúscoa i València). Avui, el combinat lila tindrà més suport que mai des de la graderia perquè no hi ha entrades disponibles per al partit. Glòria Estopà, entrenadora del Sant Adrià, creu que això els aportarà un plus: “Ja ens va ajudar el dia del València [64-67] i per a l’equip és una injecció de força. Tot i que els resultats no són positius, estic molt satisfeta amb el dia a dia. Vam canviar moltes peces a l’estiu i crec que, a poc a poc, anem creixent.” Estopà lloa el rival d’avui i destaca el nivell de confiança que li donen els triomfs i la capacitat física, que li permet ser agressiu en defensa, en les situacions d’1x1.

A la Seu d’Urgell, enfoquen el partit amb peus de plom. La seva dinàmica és esplèndida –cinquè (4-3) i venint d’un +34 a casa contra el Mann Filter–, però res és fàcil a domicili. “Enguany, qualsevol et pot donar un ensurt si abaixes la guàrdia. A més, per mi, tenen un potencial molt més gran que el d’un penúltim”, subratllava Bernat Canut, que té clar que el seu equip ha d’estar molt atent en el rebot: “Tenen molt poder amb jugadores com Keita, Jespersen o Coulibaly. I en atac, acaben traient punts o faltes dels rebots ofensius.” El preparador del Cadí també destaca el salt qualitatiu de l’Snatt’s amb l’arribada de Simmons per Imani Wright. L’escorta fa 16,3 punts.

A sis jornades del tall de la copa, l’equip està en disposició de lluitar per treure el cap entre els vuit equips. “El primer objectiu és obrir forat amb els de baix. Després és una il·lusió que tenim i perseguim, però costarà molt”, conclou.

sense propera

Les dinàmiques són diferents i això també afecta la confiança. Però el nostre dia a dia és bo i, a poc a poc, estem creixent com a bloc
Glòria Estopà
entrenadora del sant adrià
La seva situació en la classificació no ens ha d’enganyar. El Sant Adrià ha competit molt bé en alguns partits i tenen un rebot poderós
Bernat Canut
ENTRENADOR DEL CADÍ LA SEU
Que l’afició ompli el pavelló ajudarà, però igualment ens caldrà el millor nivell per guanyar
Glòria Estopà
entrenadora del sant adrià
La copa? És una il·lusió que tenim i la perseguim, però tocant de peus a terra. Costarà molt
Bernat Canut
ENTRENADOR DEL CADÍ LA SEU
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)