Eurolliga

Hanga falla l’últim triple i el Barça perd contra el Buducnost (67-64)

Eurolliga. Ha estat molt desencertat en el tir, també Hanga en l’últim atac a la desesperada

El Barça Lassa ha perdut a la pista del Buducnost (67-64) en un final ajustat on no ha sabut resoldre diferents situacions d’atac i ha topat amb l’aparició de Nemanja Gordic que s’ha erigit en el líder dels montenegrins en el moments calents. El base, que havia estat tota la primera part a la banqueta en fer tres faltes seguides, ha assumit la responsabilitat anotant vuit punts de forma consecutiva i donant-li la volta al marcador (64-59). Quan el partit semblava perdut el Barça ha reaccionat i al darrer segon, amb 67-64, Hanga ha errat el triple que hauria forçat la pròrroga. Els blaugrana es situen ara amb un balanç de 6-5 i es mantenen encara entre els vuits millors de l’Eurolliga.

El principal problema dels de Pesic, que han tingut un màxim avantatge de sis punts al segon temps (31-37), ha estat el desencert en el tir exterior acabant amb un pobre 6/26 triples (23 per cent d’encert) i sense trobar alguns dels seus referents habituals. El màxim anotador ha estat Hanga amb 12 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)