ACB

El Joventut signa contra l’Unicaja el millor partit del curs (93-86)

ACB. Nico Laprovittola, amb 28 punts i 9 assistències, lidera el triomf verd-i-negre

El Divina Joventut ha sumat una valuosa victòria (93-86) contra l’Unicaja, quart classificat de l’ACB, després de portar la iniciativa des del salt inicial. De fet, ha disposat d’amplis avantatges –55-40 al descans– i només en els minuts finals el conjunt malagueny ha ajustat una mica el marcador. La Penya, disposada a fer oblidar el dolorós 112-66 encaixat en l’últim partit a Saragossa, ha tingut com a líder un inspiradíssim Nico Laprovittola. Al descans el base verd-inegre ja acumulava 15 punts i 6 assistències, mentre que al final del partit el seus registres han ascendit a 28 punts –màxim anotador del duel– i 9 assistències.

El bon balanç defensiu i ofensiu ha permès als de Carles Duran mantenir al rival sota control en els dos últims quarts. L’Unicaja s’ha arribat a posar a 8 punts (60-52), però una nova empenta dels locals ha tornat a obrir una còmode renda (79-63). Més que suficient per mantenir el cap prou fred en els minuts finals, quan el joc a la pista s’ha descontrolat una mica i l’Unicaja s’ha arribat a posar 91-86 a 15 segons pel final.

L’única nota negativa ha estat la lesió muscular del capità Albert Ventura. Demà li faran proves per saber l’abast de la lesió.